FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Gigi Becali, ironizat la GSP Live: „FCSB e singura echipă care nu și-a schimbat antrenorul”

Gigi Becali e considerat un adevărat devorator de antrenori, el fiind unicul factor decizional de la FCSB
Gigi Becali e considerat un adevărat devorator de antrenori, el fiind unicul factor decizional de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 20:26

Gigi Becali dictează tot ce mișcă la FCSB, iar antrenorii se dovedesc a fi simple unelte în mâinile latifundiarului. De acest lucru s-a convins și impresarul Florin Manea, care a vorbit înainte de meciul Astra - FCSB despre tacticile patronului stelist. 

„FCSB e singura echipă care nu și-a schimbat antrenorul. E ceva constant acolo. Nimeni nu îi poate dicta ceva lui Becali. E afacerea lui, jucăria lui. Dacă aș fi antrenor la FCSB, ceea ce nu se va întâmpla niciodată, n-aș comenta nimic despre echipă, niciodată”, a spus Florin Manea, la GSP Live. 

  • Din 2004, Gigi Becali a schimbat nu mai puțin de 20 de antrenori la FCSB, Nicolae Dică fiind ultimul tehnician  pe care l-a înlocuit. 

Florin Manea și Costin Ștucan au prefațat meciul Astra - FCSB

Vezi și: Dică s-a dezlănțuit la adresa lui Teja: „Probabil nu știe că era pe 2 când a venit. Să fie atent, mă deranjează!”

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hanmocar
hanmocar  •  17 Martie 2019, 21:15

Pe osul meu ce iroșie. !!! ..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează