FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 20:30

ASTRA - FCSB // Obligată să câștige! 3 întrebări înainte de duelul care o poate scoate pe FCSB din lupta la titlu

Viitorul - FCSB
Viitorul - FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 13:57

FCSB va juca azi, de la ora 20:30, pe terenul celor de la Astra, într-un meci care poate fi decisiv pentru formația roș-albastră în lupta pentru titlu.

Cum CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte după victoria cu Viitorul, FCSB este obligată să câștige duelul cu Astra, o formație cu care mereu a avut meciuri grele și care i-a pus probleme.

Meciul din această seară poate fi decis, în afară de inspirația antrenorilor Mihai Teja și Costel Enache, și de duelurile individuale.

 1. rEVINE DENIS ALIBEC?

Atacantul Denis Alibec, 28 de ani, poate reveni pe teren după pauza cauzată de accidentare și poate fi cea mai mare amenințare pentru defensiva șubredă a roș-albaștrilor. Vârful a arătat o formă bună în acest sezon, până la acceidentare, și promite să se răzbune pe formația roș-albastră pentru modul în care cei de acolo s-au comportat cu el cât a fost legitimat la FCSB.

4goluri are Alibec pentru Astra în acest sezon

2. cUM SE DESCURCĂ MIJLOCAȘII DE LA FCSB?

Mihai Teja pare tentat să mizeze, în linia de mijloc pe Lucian Filip și Filipe Teixeira, doi mijlocași cu experiență. Întroducerea lui Teixeira în fața liniei de fundași ar aduce un plus pe faza ofensivă, portughezul fiind unul dintre cei mai tehnici jucător din lotul roș-albaștrilor.

Totuși, prezența lui Teixeira ar putea face ca formația roș-albastră să aibă de suferit pe faza defensivă, urmând ca de cele mai multe ori, Lucian Filip să fie cel responsabil cu recuperarea mingilor la mijlocul terenului. 

1-0a fost scorul celor două partide din sezonul regulat dintre Astra și FCSB, fiecare formație impunându-se pe terenul propriu

3. Riscă tEJA?

FCSB este obligată se se impună azi pentru a mai păstra șanse la câștigarea campionatului. În aceste condiții rămâne de văzut dacă Mihai Teja va forța încă de la început și va miza pe atacanții Ioan Hora și Harlem Gnohere, așa cum patronul FCSB, Gigi Becali, a afirmat că și-ar dori.

Cei doi au împreună 15 goluri (Gnohere 11, Hora 4), dar Teja nu i-a folosit niciodată pe ambii din primul minut, ci doar în momentele în care FCSB avea nevoie să marcheze. 

50%dintre punctele puse în joc au fost adjudecate de când a preluat-o Teja pe FCSB, adică 9 din 18 puncte. Doar Rădoi a mai fost la fel de slab, dintre antrenorii pe care i-a rulat Becali în ultimii 10 ani

Astra - FCSB: Echipe probabile

Astra: Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Butean - Begue, Mrzljak, R. Pires, V. Gheorghe - Alibec, Llullaku

FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, Bălașa, I. Cristea, Junior Morais - L. Filip, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - I. Hora

  • Astra - FCSB este liveTEXT pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT, foto și video pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
albalbastru72
albalbastru72  •  17 Martie 2019, 18:02

Cu Teja n-am emotii,Astra se va impune clar,daca in iarna il aduceau pe Enache in locul lui Teja,acum erau campioni clar,asa s-au autoeliminat.

nikomunie
nikomunie  •  17 Martie 2019, 17:12

Raspuns nr 1:alibec face ce face.daca poate da gol daca nu ramane doar inca unul care a trecut pe la fcsb.nr2.care mijlocasi??Filip un fundas stanga reprofilat fara success.nedelcu ehhh.perla regelui.iar adevaratii mijlocasi isi cauta locul in tribuna.nr3poate folosi pe oricare vrea.dupa ce a distrus forma si psihicul bizonului poate sa joace si cu planic in atac .cunoscatorii stiu de ce.

2131839563521520
Naghi Olimpiu  •  17 Martie 2019, 17:07

Din păcate Fcsb s-a scos singura din lupta pentru titlu în momentul când a adus acest "antrenor". Sa recunoaștem Dica nu a fost cel mai bun dar Teja e 5 clase mai jos. În aceste condiții maximul la care se poate spera e locul 3.(nici acela nu e sigur).La meciul cu viitorul când ai nevoie de victorie joci cu un atacant și îl mai bagi și pe omul în minus(Nedelcu).

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close