FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Astra Giurgiu a mai făcut două transferuri! Azi au semnat contractele și s-au antrenat sub comanda lui Măldărășanu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 17:38

Astra Giurgiu a mai bifat astăzi două transferuri, la doar 3 zile de la victoria cu FCSB. Giurgiuvenii i-au adus pe Mike Cestor (fundaș central) și Dylan Bahamboula (mijlocaș ofensiv).

Cei doi au semnat contracte valabile pe 3 ani și s-au pozat deja cu Dani Coman, președintele clubului, și Mihai Joița, directorul sportiv.

Bahamboula are 23 de ani și este fost internațional francez de juniori. A optat apoi pentru Republica Congo. A evoluat la formații precum Dijon, Monaco, Ajaccio și FC Paris.

Mike Cestor are 23 de ani și a evoluat ultima dată la SAS Epinal. Se antrenează cu Astra de săptămâna trecută, însă abia azi a semnat contractul.

v1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
138672209828437
Gelu Oanca  •  24 Iulie 2018, 19:57

Pe Coman il cunosc, dar Joita care este dintre cei trei.

ionnis
ionnis  •  24 Iulie 2018, 19:46

*** Rusine GSP! Care este Mihai Joita in poza asta, ziaristul lui peste ca eu nu il cunosc ? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionnis
ionnis  •  24 Iulie 2018, 19:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează