FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5 // Damjan Djokovic dezvăluie secretul succesului de la Cluj: „Dan Petrescu nu e niciodată relaxat, asta ne ține concentrați”

Damjan Djokovic // FOTO: GSP
Damjan Djokovic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 23:18

Damjan Djokovic, 29 de ani, a fost cel mai bun jucător al CFR-ului în victoria reușită în deplasare cu Astra Giurgiu, scor 5-1. Croatul de 29 de ani a înscris o „dublă” și a  vorbit la final despre presiunea pe care o exercită la fiecare meci antrenorul Dan Petrescu. 

„Astra a avut atitudine, dar noi ne-am creat ocazii după penalty-ul lor și asta a făcut diferența. Știm cum să ne apărăm, dar azi am demonstrat și că știm cum să atacăm. Am arătat că merităm să fim pe primul loc. 

Avem nevoie de un punct pentru a fi din nou campioni, dar noi gândim altfel. Mergem să jucăm cu Craiova, e o finală!

Dan Petrescu nu e niciodată relaxat, asta ne ține concentrați. Presiunea va fi și mai mare, dar cred că avem o echipă matură. Experiența ne ajută să jucăm cât mai bine”, a spus Djokovic, la Look Sport.

CFR cluj, la un singur pas de titlu

Clujenii sunt lideri, cu 47 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB. Echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat acasă cu CSU Craiova și în deplasare cu FCSB. Derby-ul din ultima etapă a play-off-ului ar putea să nu mai conteze, dacă Țucudean & Co. reușesc un punct în duelul de etapa viitoare, cu Craiova.

Vezi și: CALCULE // FCSB, campioană doar printr-o MINUNE! Cum ar mai putea pierde CFR titlul #5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  07 Mai 2019, 06:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează