FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5 // Dan Petrescu, agasat la conferință: „M-au înjurat, m-au făcut pilaf, în China nu era așa” » De ce crede că CFR are ghinion + ce restricție le-a impus jucătorilor

Dan Petrescu // FOTO: GSP
Dan Petrescu // FOTO: GSP

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 23:37

Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a acuzat lipsa norocului echipei sale, la conferința de presă de la finalul meciului cu Astra, câștigat cu 5-1. Tehnicianul ardelenilor a fost nemulțumit că fanii Astrei Giurgiu l-au înjurat copios pe parcursul meciului. 

„Am avut ghinioane peste ghinioane de când am venit la Cluj. Am avut bare cu CSU Craiova, cu FCSB. Unde am avut noroc? Am avut noroc doar că am dat peste un lot bun de jucători. M-am întors pentru că știam ce jucători sunt la CFR Cluj, mai ales că patronul a venit după mine. Dacă nu voi câștiga titlul, toată lumea mă va lua la rost.

Suporterii m-au făcut pilaf, nu mi-era dor de astfel de înjurături și astfel de polemici. În China nu era așa”, a spus Petrescu. 

„Bursucul” a mai spus că nu le va permite jucătorilor să declanșeze petrecerea în vestiar, în ciuda faptului că aceștia mai au nevoie de un singur punct pentru a cuceri un nou titlu. 

„Petrecere? Nu! Nu are nimeni voie să pregătească nimic. Să nu strige nimeni «campionii» în vestiar, jucătorii n-au voie să facă asta”, a spus Petrescu. 

CFR CLUJ, TOT MAI APROAPE DE TITLU

Clujenii sunt lideri, cu 47 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB. Echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat acasă, cu CSU Craiova, și în deplasare, cu FCSB. Derby-ul din ultima etapă a play-off-ului ar putea să nu mai conteze, dacă Țucudean&co. reușesc un punct în duelul de etapa viitoare cu Craiova. 

Vezi și:CALCULE TITLU // FCSB, campioană doar printr-o MINUNE! Cum ar mai putea pierde CFR titlul #5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Mai 2019, 18:13

Invidia ,rautatea apar in aceste postari.Cu Dan Petrescu pe banca ,CFR nu pierdea cu Dudelange.El a facut aceasta echipa care e aceeasi de vreo doi ani.

1212583268833829
Ticu Neagu  •  07 Mai 2019, 15:10

foarte bine ti-au facut!!ai un caracter urat, ai devenit un nesuferit, ai devenit ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfr_cluj_campioana
cfr_cluj_campioana  •  07 Mai 2019, 10:58
Postat de mozart pe 07 Mai 2019, 09:16

Din comentariul tău rezultă că acest material „de valoare” a fost scris de Apostol. Ia, să verific și eu...scroll, scroll...a, da, el e ! Edy Valorosu' / Edy Minune / ...

#***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează