FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5 // Denis Alibec, criză de nervi pe teren: s-a supărat pe propriii colegi și a fost calmat cu greu!

Denis Alibec // FOTO: Raed Krishan
Denis Alibec // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 22:32

Denis Alibec, 28 de ani, a fost unul dintre puținii titulari obișnuiți folosiți de Astra în eșecul cu CFR Cluj, 1-5, din etapa a 8-a a play-off-ului.

Activ în special în repriza a doua, Alibec a creat faza în urma căreia Astra Giurgiu a înscris golul de 1-2. Fostul atacant al FCSB-ului a pasat ideal în careu, iar Culio l-a faultat pe Romario Moise, arbitrul dictând penalty.

Nervii lui Alibec au ieșit la iveală după ce Azdren Llullaku a luat mingea pentru a executa penalty-ul. Supărat că nu este el omul desemnat să bată lovitura de pedeapsă, Alibec a vrut să iasă de pe teren, și-a dat jos banderola și a gesticulat nervos, fiind cu greu calmat de coechipieri.

Alibec a privit golul lui Llullaku singur, din zona de la jumătatea terenului, colegii venind înspre el pentru a celebra împreună după reușita albanezului.

Ambii vor fi amendați 

Conform regulamentului de ordine interioară al clubului, Alibec ar trebui amendat cu 500 de euro. De sancțiuni nu va scăpa nici Azdren Llullaku, pentru încălcarea ordinii de executare a loviturilor de la 11 metri. 

Citește AICI cronica meciului Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
520143398153430
Pavel Radu  •  07 Mai 2019, 08:22

Cred ca Alibec mai are două șanse ca fotbalist : transfer la Viitorul sau CFR Cluj.Altfel, va "incerca" in urmatorii ani pe la Afumati, Chiajna sau Turis Turnu-Magurele !

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  06 Mai 2019, 23:04

Asta e binele făcut de Becali și Alibec a ținut să arate ca el a ținut cont de oferta lui Becali,na fost să fie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează