FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-5

ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5 // VIDEO+FOTO Defensiva Astrei, deja în vacanță!? Eroare mare la golul prin care CFR Cluj a deschis scorul

Filmul fazei care a dus la deschiderea scorului în Astra - CFR Cluj / Captură
Filmul fazei care a dus la deschiderea scorului în Astra - CFR Cluj / Captură

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 21:35

ASTRA - CFR CLUJ 1-5 // CFR Cluj n-a stat prea mult pe gânduri și a deschis scorul în deplasarea cu Astra Giurgiu, câștigată cu 5-1, încă din minutul 16, prin francezul Billel Omrani, 25 de ani.

Faza premergătoare golului e însă provenită dintr-o mare eroare a defensivei celor de la Astra. Mike Cestor, cel care inițial trebuia să fie rezervă, fiind trimis în teren după accidentare lui Erico Da Silva la încălzire, a greșit o pasă banală în jumătatea adversă.

Repercusiunile au fost devastatoare pentru apărarea giurgiuvenilor, mult avansată la acea fază. Lansat ideal de Costache, Omrani a profitat de pasul greșit la ofsaid al Astrei, l-a întors pe ezitantul Dima și a înscris plasat.

Vezi aici VIDEO cu golul și cele mai tari faze

Filmul fazei

Același Mike Cestor fusese protagonistul unei ratări monumentale etapa trecută, în înfrângerea cu FCSB, 0-1. La una dintre ultimele faze ale partidei, fundașul Astrei, ajuns la finalizare, a trimis mult peste poarta lui Bălgrădean dintr-o poziție ideală. 

Citește AICI cronica meciului Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Mai 2019, 18:20

Nici de Culio nu mi-e....""rusine"".

2314647311925581
Alex IsAlexandru  •  07 Mai 2019, 08:30

Liga 1 = liga blaturilor , = liga grupului de interese pe axa cfr - viitorul - sepsi - astra . Îmi e silă de așa ligă care prin meciurile ei plictisește atât spectatorul și mult mai mult telespectatorul și care are la fiecare etapă tribunele aproape goale . E jale mare iar massmedia românească nu spune mai nimic , oare de ce ? !!!!!!!

10156568321649937
Marius Caseanu  •  07 Mai 2019, 07:28

Ca de obicei ziarist ***. In primul rand ce are "defensiva in vacanta" cu ... faza de atac, ca doar Astra era in atac, nu? Inn al doilea rand care "pasa direct la adversar" cand Cestor a vrut sa trimita unui coleg (pe dreapta) in pozitie viitoare, dra jucatporul chefereului a interceptat cu capul! Da de la gazeta *** la ce sa te astepti???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează