FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 1-5

Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5 // VIDEO+FOTO Se vede titlul în „Gruia”! CFR s-a dezlănțuit la Giurgiu și mai are nevoie de un singur punct pentru titlul #5

Astra - CFR Cluj // FOTO: Raed Krishan +16   FOTO
Astra - CFR Cluj // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 22:56

CFR Cluj s-a dezlănțuit pe terenul Astrei Giurgiu și s-a impus cu 5-1 (Llullaku '65 pen. / Omrani '15, Djokovic '59, '73, Bejan '80 ag., Hoban '87), obținând victoria care o apropie și mai mult de titlul #5.

Echipa lui Dan Petrescu mai are nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri pentru a deveni din nou campioană.

Click AICI pentru live+statistici

Vezi aici VIDEO cu golurile și cele mai tari faze

Victoria FCSB-ului de la Craiova, 2-0, avea misiunea să pună presiune pe jucătorii lui Dan Petrescu, care au început însă relaxați și s-au instalat încă din primele minute în jumătatea Astrei.

Cristi Manea a zguduit bara cu un șut de senzație în minutul 4, dar deschiderea scorului a venit până la urmă în minutul 15: clujenii au profitat de o eroare în lanț a apărării Astrei și au înscris prin Omrani, care a pătruns vijelios și a finalizat plasat.

CFR s-a retras treptat după gol și era să fie pedepsită în minutul 22, după ce Arlauskis și fundașii clujeni au bâlbâit nepermis o minge în propria jumătate.

Campioana n-a mai contat până la pauză, dar a început excelent repriza secundă și a majorat avantajul prin Djokovic, în minutul 59. Acesta a înscris cu capul după centrarea lui Culio și a facilitat în mare parte victoria.

Doar că următoarele minute i-au aparținut Astrei. Culio a comis un fault copilăresc în atac, iar Llullaku a înscris elegant din penalty. 1-2 și un final cu pulsul ridicat pentru Dan Petrescu.

Djokovic rezolvă meciul, după ce Astra se apropiase periculos

Astra a atacat și, preț de câteva minute, a părut că e capabilă să egaleze. Doar că CFR s-a dezlănțuit în final și a rezolvat meciul în minutele 73, 80 și 87.

Djokovic a reușit dubla și a înscris după o fază minunată, în care Omrani s-a distrat cu apărarea Astrei, i-a pasat inteligent lui Djokovic, croatul finalizând superb.

Au urmat minute în care doar CFR Cluj a contat. Cumva logic, echipa lui Dan Petrescu a mai punctat o dată, Bejan marcând în proprie poartă la un atac periculos al ardelenilor.

Golul meciului a fost reușit în minutul 87, de nou-intratul Hoban. Mijlocașul care a fost mai mult rezervă în acest sezon a reușit un gol fulminant, vinclu de la 25 de metri, după o execuție perfectă, cu stângul.

CFR Cluj, tot mai aproape de titlu!

Victorie clară pentru CFR Cluj, care mai are nevoie de un singur punct pentru a cuceri cel de-al doilea titlu consecutiv și al cincilea per total.

Clujenii sunt lideri, cu 47 de puncte și un avans de 5 lungimi față de FCSB. Echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat acasă, cu CSU Craiova, și în deplasare, cu FCSB. Derby-ul din ultima etapă a play-off-ului ar putea să nu mai conteze, dacă Țucudean&co. reușesc un punct în duelul de etapa viitoare cu Craiova. Vezi AICI clasamentul complet din play-off

astra cfr cluj 6 +17 FOTO

Astra Giurgiu - CFR Cluj 1-5
Au marcat: Llullaku '65 p. / Omrani '15, Djokovic '59, '73, Bejan '80 ag., Hoban '87

Astra: Miguel Santos - Dima, Cestor, Bejan, Radunovic - Biceanu, Moise, Roșu - Gheorghe, Alibec, Balaure
Rezerve:
Lazar, Begue, Pires, Daogari, Llullaku, Hambo
Antrenor: Costel Enache

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culio - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Collado, Peteleu, A. Mureșan, Hoban, Itu, Păun, Țucudean
Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / A1: Mircea Orbuleț (București) / A2: Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin)

  • Erico s-a lovit la încălzirea dinaintea meciului. A simțit dureri la coapsă și a fost înlocuit cu Mike Cestor.
 
 

500 de spectatoriau fost prezenți la meci

CiteȘte și:

Note GSP: 3 jucători de la FCSB, cei mai buni în duelul cu CSU Craiova! Cine a dezamăgit + nota primită de omul lăudat de Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (487)
854605894625108
Silviu Apostol  •  07 Mai 2019, 12:08

Un circ de doi lei facut in ciuda oierului ! Numai "credinciosul" nu pricepe faptul ca e pacalit de toata lumea , inclusiv apropiatii !

corectu
corectu  •  07 Mai 2019, 07:29

Sa le vedem in cupele europene.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  07 Mai 2019, 07:09
Postat de zorrozabal pe 06 Mai 2019, 21:23

Iata o stire interesanta anuntata de comentatorii transmisiei de pe DIGI SPORT1.-zambind cu subanteles! Ca inaintea acestui meci,jucatorilor de la Astra le-au fost platite o parte din salariile restante si le-au fost facute promisiuni ca se vor plati si restul salariilor...daca in aceasta seara vor castiga cu CFR!Cine o fi generosul finantator?Cin' sa fie,cin' sa fie!?

Pai n-a zis Justin Stefan,ca e"legal"?

Vezi toate comentariile (487)
Comentează