FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Destinație surpriză pentru Denis Alibec? Atacantul Astrei, dorit de o formație care se luptă pentru grupele Ligii Campionilor!

Denis Alibec, Astra Giurgiu
Denis Alibec, Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2020 08:35 / Actualizat marti, 22 septembrie 2020 08:35

Denis Alibec (29 de ani), atacantul celor de la Astra Giurgiu, ar fi dorit de Ferencvaros, echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor!

Alibec ar putea avea astfel o destinație surpriză, după ce părea sigur că va ajunge în Turcia, la Gaziantep sau la Samsunspor. Look Sport informează că formația din Ungaria a intrat pe fir pentru serviciile atacantului, discuțiile aflându-se într-o fază avansată în aceste momente.

Alibec ar putea evolua în Liga Campionilor

Alibec ar fi atras de posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor, acolo unde Ferencvaros este angrenată în play-off-ul de calificare în grupe. În turul III preliminar, maghiarii au trecut de coșmarul CFR-ului, Dinamo Zagreb, pe care au învins-o cu scorul de 2-1.

La Ferencvaros, echipă cotată de Transfermarkt la 24.7 milioane de euro, evoluează și Aissa Laidouni (23 de ani), mijlocaș adus de la Voluntari în august, în schimbul a 600.000 euro.

2 milioane de eurovalorează cel mai scump fotbalist din lotul lui Ferencvaros. Este vorba despre extrema dreapta Oleksandr Zubkov, în vârstă de 24 de ani

0 goluri și 0 pase decisivea reușit Alibec în acest sezon pentru Astra, în 4 partide. A înscris însă pentru echipa națională a României, în Austria - România 2-3

1.9 milioane de euroeste cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO Dan Petrescu: „Alibec este cel mai bun atacant din România”

Mai multe știri din Liga 1:

GAZ METAN - DINAMO 1-3. „Nuevo Dinamo”, la prima victorie! Remarcații din tabăra lui Cosmin Contra și cine a dezamăgit

FCSB a vrut să transfere un fundaș de la Voluntari! De ce a picat mutarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează