FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - FC VOLUNTARI 0-0

ASTRA GIURGIU - FC VOLUNTARI 0-0 // Explicațiile lui Măldărășanu după pasul greșit cu Voluntari + Ce spune despre Alibec

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 20:44

Marius Măldărășanu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a vorbit despre egalul obținut de echipa sa pe teren propriu cu FC Voluntari, 0-0. 

"Sunt foarte supărat, pentru că n-am reușit să venim cu nimic nou după victoria de la Chiajna, 3-0. E foarte greu să gestionezi meciuri cu echipe care sunt jos în clasament. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acest rezultat, cred că n-am gestionat bine săptămâna premergătoare acestui meci.

Probabil această atmosferă bună de la echipă a creat un pic de superficialitate în rândul jucătorilor, dovadă că în acest meci nu am avut deloc ritm", a declarat antrenorul fostei campioane. 

"Alibec încearcă să se schimbe"

Denis Alibec a fost integralist cu FC Voluntari, dar evoluția acestuia a fost una modestă. Măldărășanu a vorbit și despre prestația acestuia.

"Alibec încearcă să se schimbe. E foarte greu să renunțe la unele deprinderi din trecut, dar își dorește foarte multe lucruri. Lumea așteaptă mult de la el. Totuși, azi nu a jucat doar Alibec, e vina tuturor pentru acest rezultat", a declarat Marius Măldărășanu, la TV Telekom Sport. 

Programul etapei a 7-a:

Sepsi - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Hermannstadt - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
Astra Giurgiu - Voluntari 0-0 Detalii AICI
Azi, 21:30 Craiova - Dinamo Detalii AICI
Duminică, 18:30 CFR - Viitorul
Duminică, 21:30 FCSB - Botoșani
Luni, 21:00 Poli Iași - Chiajna

Clasament actualizat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bazileon
bazileon  •  01 Septembrie 2018, 23:53

Da-l bai la echipa a doua - daca aveti, omul e incorigibil, un Balotelli roman.

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Septembrie 2018, 21:36

Alibeah

Vezi toate comentariile (2)
Comentează