LIGA 1  ·  ASTRA GIURGIU - VIITORUL

ASTRA GIURGIU - VIITORUL // VIDEO EXCLUSIV De ce au eșuat Denis Alibec și Ianis Hagi în Italia? Luigino Pellegrini dă verdictul: „Ar fi căzut dacă rămânea acolo pe propriile picioare”

Ianis Hagi și Denis Alibec au eșuat în Italia
Ianis Hagi și Denis Alibec au eșuat în Italia

Luni, 08 Aprilie

În ziua în care Astra Giurgiu și Viitorul se întâlnesc în play-off-ul Ligii 1, Luigino Pellegrini, impresarul legendarului fost fotbalist Roberto Baggio, a analizat experiențele eșuate avute de Ianis Hagi și Denis Alibec în Italia. 

 

„Alibec ar fi putut evolua mai mult în străinătate. Dacă ar fi fost urmărit mai de-aproape de lumea din jurul lui, poate n-ar fi făcut greșelile pe care le-a făcut. Ar fi trebuit să fie protejat. Când Becali a început să tragă cu pușca în el, trebuia să fie protejat.

Probabil ceva s-a întâmplat ceva la Inter, poate nu a fost urmărit cum trebuie de cine l-a adus acolo”, a spus Luigino Pellegrini, la emisiunea GSP Live, întrebat de situația lui Denis Alibec, cel care nu a convins la Inter și s-a întors în fotbalul românesc.

Fin cunoscător al fotbalului italian, Luigino Pellegrini a vorbit și despre Ianis Hagi, o mare speranță a fotbalului românesc, dar care nu a reușit să se impună la Fiorentina. La fel precum Alibec, Ianis s-a întors în România, iar acum joacă la Viitorul, echipa tatălui său. 

„Gheorghe Hagi a făcut bine că l-a adus înapoi în Liga 1. Probabil tatăl a fost de părere că Ianis ar fi căzut dacă rămânea pe propriile picioare în Italia. Așa că l-a adus înapoi pentru a se clădi. Ianis e bun, dar tatăl lui știe să îl menajeaze foarte bine”.

 

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Devis Mangia, apărat de Luigino Pellegrini, fostul impresar al lui Roberto Baggio: „E un mare antrenor, dar i s-a făcut echipa praf. Asta e boala românului!”Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (6)

fairplayromania  •  08 Aprilie 2019, 20:20
Postat de cpt.ahab pe 08 Aprilie 2019, 17:23

Are viziune și tehnică, dar calitățile astea-s sabotate de mișcarea în teren. Pare dezarticulat, nu are viteză, e slab la angajamentul fizic și caută contactul pentru a obține faultul. Nu se îmbumbă cu stilul jucătorilor din fotbalul avansat.

Viziune avea si Petre Ţutea....chiar tu ai enumerat 7 puncte slabe la el.... Pentru diviza B ar fi ok, în repriza 2-a, ca nu e capabil să ducă 90 min .

fcsbist.de.mic  •  08 Aprilie 2019, 18:44

Pai e foarte simplu. Ianis a esuat din cauza comportamentului de pe teren, pe cand Alibec a esuat din cauza comportamentului din afara terenului.

cpt.ahab  •  08 Aprilie 2019, 17:23
Postat de fairplayromania pe 08 Aprilie 2019, 16:09

Ianis nu stie fotbal....asta e problema lui. Un jucator de nota 4 spre 5! Atît poate, atît stie .

Are viziune și tehnică, dar calitățile astea-s sabotate de mișcarea în teren. Pare dezarticulat, nu are viteză, e slab la angajamentul fizic și caută contactul pentru a obține faultul. Nu se îmbumbă cu stilul jucătorilor din fotbalul avansat.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1