FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - HERMANNSTADT 0-0

ASTRA - HERMANNSTADT 0-0 // Dan Alexa, despre plecarea sa: „Dacă Niculae dorește să ne despărțim, nu-i niciun fel de problemă”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2019 22:58

Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a vorbit după remiza echipei sale din această seară, 0-0 cu cei de la FC Hermannstadt.

„Vă dați seama că nu pot să fiu mulțumit după un asemenea joc. Am avut 3-4 situații de a înscrie, dar n-am reușit s-o facem. 

Mă bucur pentru că a intrat Denis Alibec, se vede că s-a antrenat doar o săptămână cu echipa. Suferim în față. Am avut 3 ocazii, iar dacă le fructificam altul era jocul.

Sunt jucători importanți care nu au ritm, iar lucrurile astea se văd. Ne creăm situații greu, iar atunci când le avem nu reușim să înscriem. Aveam așteptări mai mari de la cei care au jucat, în special în prima repriză.

Nu știu ce discuții au fost legate de plecarea mea, puțin m-a interesat. Am vorbit cu Dan (n.r. Dani Coman), e normal ca lumea să fie supărată. Dacă domnul Niculae dorește să ne despărțim, nu-i niciun fel de problemă”, a declarat Dan Alexa la Look Sport.

,,După aspectul jocului au fost momente când am arătat că puteam mai mult. Important este că am respectat planul tactic și am creat densitate în zona centrală. Am jucat cu o echipă cu jucători de o mare valoare individuală. I-am anihilat destul de bine și asta pentru că i-am studiat atent în ultimele zile. Cea mai mare realizare e că am redat jucătorilor noștri sentimentul că se pot sacrifica pentru echipă. Cred că venirea domnului Neagoe va avea un impact constructiv asupra echipei noastre. Este un antrenor valoros și sunt convins că ne va da încredere” 
Eugen Beza, antrenorul secund Hermannstadt

Astra - Hermannstadt 0-0

VEZI ȘI:

ASTRA - HERMANNSTADT 0-0 // Egal fără goluri în ultimul meci din etapa a 12-a din Liga 1 » Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  08 Octombrie 2019, 01:01
Postat de angel_of_death_ pe 07 Octombrie 2019, 23:46

pleaca pisoiul ..miau miau

Vine prodanca si-i da un pumn lui Niculae, de nu se vede!

angel_of_death_
angel_of_death_  •  07 Octombrie 2019, 23:46

pleaca pisoiul ..miau miau

Vezi toate comentariile (2)
Comentează