FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

UPDATE Marius Șumudică arată e-mailul trimis de Ioan Niculae, după ce Astra l-a acuzat că minte: „Eu am vrut să ajut clubul și pe Alibec!”

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 17:55

Clubul Astra Giurgiu a emis astăzi un comunicat de presă în care îl acuză pe Marius Șumudică (48 de ani), actualul antrenor al turcilor de la Gazişehir Gaziantep, de dezinformare. Tehnicianul a venit cu dovezi.

Marius Șumudică a afirmat în mai multe rânduri că a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru împrumutul lui Denis Alibec de la Astra, dar că s-a lovit de refuzul categoric al giurgiuvenilor, care voiau în schimbul atacantului suma de 3 milioane de euro. Clubul din Giurgiu îl contrazice astăzi categoric.

Comunicatul emis astăzi de Astra

  • Singura hârtie oficială primită de clubul nostru privind transferul lui Alibec a fost una în care clubul Gaziantep solicita împrumutul jucătorului! Pur şi simplu, fără sume de bani, fără clauze financiare, etc.
  • De aici şi până la sumele vehiculate public de Marius Şumudică este cale lungă şi, cu atât mai surprinzător este faptul că antrenorul se transformă , de fapt, în impresar!
  • Considerăm subiectul transferului lui Denis Alibec forţat către o abordare neprincipială, de influenţare a jucătorului şi opiniei publice într-o direcţie greşită, departe de adevăr.

reacția antrenorului

Marius Șumudică a explicat situația, pentru GSP.ro: „Eu am vrut să ajut clubul și fotbalistul și ne-am gândit la o variantă de a-l lua împrumut la Gaziantep, de aceea ne-am interesat dacă clubul Astra e interesată să-l lase un an acolo. Nu s-a discutat concret de nici o sumă, doar am pus o întrebare la club. Ne așteptam să zică poate 5-600.000 de euro, în schimb, de la Astra ne-a venit răspuns că vor să-l dea doar definitiv, pe 3 milioane de euro! Așa că să termine cu ideea asta, că sunt eu impresar sau mai știu eu ce. Eu sunt antrenor și printre altele, în carieră, am câștigat și titlul cu Astra”.

E-mailul trimis de Ioan Niculae către Petre Buduru, pe care acesta să-l trimită mai departe către Gaziantep, ca și cum ar fi venit din partea președintelui Astrei, Dani Coman:


„Mulțumim pentru că v-ați interesat de fotbalistul nostru Denis Alibec. Prețul de transfer este de 3 milioane de euro. Nu suntem interesați de un împrumut al jucătorului”, scrie în e-mail.

Șumudică, cel mai important antrenor din istoria Astrei 

Astra Giurgiu are în palmares un singur titlu de campioană a României, obținut în sezonul 2015/2016, cu Marius Șumudică pe bancă. Tehnicianul a fost pe banca giurgiuvenilor și la Supercupa României câștigată pe 16 iulie 2016, 1-0, contra lui CFR Cluj.

VEZI ȘI:

Ianis Hagi, entuziasmat după debutul în Belgia: „Ce e mai bun abia acum începe”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  29 Iulie 2019, 22:52

Deci cei de la Astra au zis adevarul ca nu au primit nici o oferta in bani, iar Sumudica nu a facut nici o oferta cu o suma scrisa. Nu inteleg de ce in titlu il aparati pe Sumudica, cand e clar ca emailul ala e scris de cei de la Astra, nu de cei de la turci

antalmihai
antalmihai  •  29 Iulie 2019, 18:34

omu asta, daca l poti numi asa, pe el si pe dilaul de petrescu, astia 2 adica, cred ca nu pot fi judecati, pentru ca nu stiu ce cauta in fenomen, ei au probleme cu capul... oare la oamenii, mai putin numiti- antrenorii astia, se face un control amanuntit, fiindca oamenii, se vede clar, au probleme, trebuie sa i intelegem, inclusiv de comportament, care dincolo, in strainatate, nu il au, dar aici isi permit, lua-tii bai la ***, la ***, acolo i locul lor, iar apoi mai urma *** ala d. munteanu, bine ca sa lasat...***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează