FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA // Ioan Niculae, furios după ultima ofertă primită pentru Denis Alibec: „Nu e normal ce au făcut! Încalcă regulamentele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 13:01

Ioan Niculae, patronul Astrei, este nemulțumit de modul în care Legia Varșovia a încercat să îl transfere pe Denis Alibec (29 de ani).

Polonezii de la Legia l-au trecut în capul listei de transferuri pe Denis Alibec, golgeterul revelației din acest sezon de Liga 1. Patronul Ioan Niculae a confirmat oferta, dar preferă să îl cedeze în vară.

„Este o ofertă scrisă pentru Alibec, într-adevăr, dar nu este de el. După părerea mea, pentru că știu ce i-au oferit polonezii, el merită măcar dublu. Chiar am vorbit cu el și i-am zis că ar fi păcat să-și întrerupă cea mai bună formă sportivă. Mai bine rămâne aici până la vară și sunt sigur că o să se găsească ceva mult mai bun pentru el”, a declarat Niculae pentru Prosport. 

Ioan Niculae: „Nu e normal așa ceva”

Formația din capitala Poloniei a luat legătura direct cu fotbalistul, înainte de a înainta o ofertă oficială clubului giurgiuvean, fapt interzis de regulamentele FIFA și UEFA. Ioan Niculae a semnalat neregula.

„Pe mine mă deranjează însă altceva. Polonezii l-au căutat direct pe el, iar el nu este în ultimele șase luni de contract. Am vorbit cu Alibec și mi-a spus asta. I-am zis și lui că nu e normal așa ceva”, a răbufnit patronul Astrei. 

Vezi și: 

Paradoxul Ligii 1 » CFR și FCSB, umilite în pauza de iarnă! Cea mai slabă echipă e cea mai tare în mercato

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  27 Ianuarie 2020, 11:58

Pleacă de bine băieți din România. Pai dacă avem patroni care ar vrea doar sa câștige, și niciunul sa investească. Normal ca îți ei echipa dacă poți duce, în România toți patroni pe vândut, mai rău ca echipele alea mici care depind de vânzări. Iar acest patron este tatăl lor, și sincer nu înțeleg cum a avut bani să ia jucători când alți nu își primesc drepturile. Nu înțeleg cum liga lasă aceste *** sa se întâmple. Trebuie sa se dea interdicție la transferuri pana plătești toți angajați, apoi ei alți. Dar tu aduci și aduci,, după plâng și băieți ăștia. Vrei campionatul baga mana în buzunare cum fac alți. Doar nu o să-mi spui ca nu ai bani. A-și prefera sa ia astra campionatul și nu fcsb sau CFR, dar ce se întâmplă acolo... Chiar nu meritați nimic. Nici sa mai fiți în liga 1-a dar sa câștigați. Trebuie sa se facă ceva în România, vrem sa luam echipa doar sa câștigăm? Mai și pierdeți, este echipa voastră. Poate într-o zi bani vot întra înzecit la cât de gândești. Dar plătește și nu mai minți lumea, nu mai faceți măgari ca cei de la CFR. Atrageti jucători pe salari mari, apoi se trezesc ca nu sunt plătiți. Care merita este Becali pentru ca au plătit mereu ce era de plătit. Chiar și la stat, nu ca astra și CFR.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  27 Ianuarie 2020, 11:49
Postat de Danut Ognean pe 26 Ianuarie 2020, 16:30

salutati actuala si viitoarea campioana a romaniei CFR!

Salut! Poate începi și tu sa mai pui niște semne de punctuație, u ce vrei tu. Nu sunt omul care sa jignesc, na uneori greșim cu toți. Dar tu nici măcar nu vrei sa faci ceva. Ai început și ai terminat cu un semn. Pai la salut automat este semnul exclamării "!"

cornelconasu
cornelconasu  •  26 Ianuarie 2020, 19:04

Ce să vezi, Niculae vorbește de regulamente !!!! Dar numai atunci când vrea el !!! Mâine-poimâine o să-l auzim și pe ”fratele” Becali !!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează