FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

ASTRA. Motivație suplimentară pentru jucători în finalul de sezon! Ce a făcut finanțatorul Niculae + situațiile lui Denis Alibec și Bogdan Andone

Astra ocupă a treia poziție în Liga 1
Astra ocupă a treia poziție în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 00:07 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 16:10

Dani Coman (41 de ani), președinte la Astra, a dezvăluit faptul că finanțatorul Ioan Niculae (66) va plăti o parte dintre salariile restante care s-au adunat în ultimele luni la clubul giurgiuvean. De asemenea, vorbește despre posibilele plecări ale lui Denis Alibec (29) și Bogdan Andone (45), antrenorul echipei.

Astra primește și vești bune. În ziua în care meciul echipei cu CS Universitatea Craiova a fost amânat după ce mijlocașul croat Crepulja a fost depistat cu coronavirus, președintele clubului a dezvăluit faptul că fotbaliștii și membrii staff-ului tehnic își vor primi o parte din salariile restante.

„Mai devreme am avut o discuție cu domnul Niculae, mâine se plătește un salariu, iar săptămâna viitoare se va plăti încă o lună. Astfel, se va ajunge ca luna aprilie să fie plătită. Nu sunt jucători care au venit la mine să îmi spună că nu mai vor să rămână din cauza restanțelor financiare”, a declarat Coman în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Dani Coman: „Avem discuții pentru jucători”

Întrebat dacă Astra a primit oferte pe numele lui Denis Alibec, atacantul care a declarat în repetate rânduri că își dorește să părăsească Liga 1 la finalul acestui sezon, Coman a spus: „Pentru Alibec și alți jucători avem discuții, dar nicio ofertă concretă”. 

De asemenea, acesta a abordat și posibilitatea plecării antrenorului Bogdan Andone: „Dacă va avea vreo ofertă, discutăm, vedem cât cerem pe el. A avut rezultate foarte bune, de ce să nu îl putem vinde?

Eu cred că un campionat 18 echipe nu e realizabil. Ar fi un mare impediment, pentru toate echipele, din punct de vedere financiar. Banii din drepturile TV ajută majoritatea cluburilor din prima ligă enorm. Dacă se fac 18 echipe, se vor împărți banii la 18 echipe. Sunt convins că marea majoritate a echipelor nu vor accepta - Dani Coman, președinte Astra

Citește mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Gigi Mulțescu oferă vești bune după primul antrenament al „câinilor” din ultimele două săptămâni: „Nu i-am văzut afectați foarte tare!”

Craiova a știut prima că meciul cu Astra urma să nu se mai dispute! Caz SUSPECT în Liga 1: a fost îmbolnăvirea regizată?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  30 Iulie 2020, 20:55

Ce,il doare gura sa zica?

cneius
cneius  •  30 Iulie 2020, 18:41

Deci primesc salariul pe martie ? Nu pot intelege cum poate echipa asta sa supravietuiasca si sa si mearga an de an in playoff !!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Iulie 2020, 18:02

..."Motivație SUPLIMENTARĂ"....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează