FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - POLI IAȘI 1-2

ASTRA - POLI IAȘI 1-2 // Mulțescu, OUT de la Astra? Încă un șoc în Liga 1: "Aștept verdictul conducerii!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 17:13

Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, a declarat după înfrângerea cu Poli Iași, 1-2, că se așteaptă să fie demis după ce echipa sa a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1.

"I-am avertizat pe jucători la pauză să fie atenți, că Poli Iași are jucători care ne pot scoate din joc. A fost multă lejeritate pe fază de apărare, am făcut greșeli mari. N-aveam voie să primim gol în superioritate numerică. Trebuia să fim mai pragmatici, plus că am ratat, la fel ca întotdeauna, foarte mult în atac. Eu nu aveam ce să fac mai mult, chiar am încercat să aduc un aport ofensiv. Ce să mai faci când se ratează de la un metru și doi metri de poartă? Trebuia să fie mai multă precizie.

Din ce am discutat, mai mult ca sigur voi pleca. Aștept verdictul conducerii, ni s-a transmis că trebuia să câștigăm maximum din ultimele 4 meciuri. Lucru care e imposibil acum. Am avut o discuție cu conducerea, am pierdut multe meciuri. S-au acceptat lucruri, dar acum nu se mai acceptă. Obiectivul, adică play-off-ul, e în pericol. Așa ni s-a transmis, vom vedea dacă aceste lucruri se vor materializa", a spus Mulțescu, la Look Sport.

Mulțescu a preluat-o pe Astra în etapa a 8-a, după ce conducerea îl demisese pe Marius Mălădărașnu, antrenor neînvins după primele 7 runde. De atunci, Mulțescu a bifat 6 victorii și 5 înfrângeri în toate competițiile (campionat + Cupa României). 

Astra e în prezent pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 20 de puncte.

Vezi și:  ASTRA - POLI IAȘI 1-2 // VIDEO Moldovenii au întors scorul cu un om în minus! Meci cu lacrimi, suspendări și o posibilă schimbare de antrenor » Clasamentul actualizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  11 Noiembrie 2018, 09:54

Smurdul si-a facut datoria ,restu se da pe neocomisionale sau cum dracu le cheama sampoanele alea care fac jucatorii sa nu joace nimic.

485809194904413
Costel Tudor  •  10 Noiembrie 2018, 22:18

Multescu este un antrenor DEPASIT din toate p.d.v. !!!

krnevic
krnevic  •  10 Noiembrie 2018, 19:51
Postat de krnevic pe 10 Noiembrie 2018, 19:50

Degeaba zici dar Multescu ne-ar aduce in liga 1, e un antreno bun, cu experienta, ofensiv, exact ce ne trebuie, cu pancu tot respectu pentru panco-italiano dar nu se vede nicio schimbare, sa fim seriosi, cu pancu, maxim liga 2.

pentru useru adi67 rapidist si el ca mine era acest mesaj de mai jos.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează