FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - POLI IAȘI 4-0

ASTRA - POLI IAȘI 4-0. FOTO Imagine șocantă! Cum arată piciorul lui Valentin Gheorghe, după faultul horror: „Eu zic că e de roșu, nu? Voi ce ziceți?”

În cea mai urâtă fază a partidei, Valentin Gheorghe, mijlocașul „astralilor”, a fost victima unei intrări groaznice a lui Francisc Cristea.
În cea mai urâtă fază a partidei, Valentin Gheorghe, mijlocașul „astralilor”, a fost victima unei intrări groaznice a lui Francisc Cristea.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 22:38 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 23:21

Astra Giurgiu a obținut azi prima victorie a sezonului, 4-0 pe teren propriu cu Poli Iași. În cea mai urâtă fază a partidei, Valentin Gheorghe, mijlocașul „astralilor”, a fost victima unei intrări groaznice a lui Francisc Cristea.

În minutul 30, mijlocașul ieșenilor a avut o intervenție teribilă asupra lui Valentin Gheorghe. L-a călcat, intrând dur cu talpa direct pe tibia adversarului său. Decizia „centralului” Colțescu a fost una normală: „roșu” direct pentru Francisc Cristea.

După meci, reporterii GSP.ro au intrat în posesia unei fotografii cu piciorul lui Valentin Gheorghe. Urmele agresiunii sunt vizibile, iar fotbalistul se poate considera norocos că n-a suferit o accidentare gravă.


Valentin Gheorghe a continuat partida, dar n-a prins finalul de meci pe teren. A fost eliminat în minutul 52, după ce și-a pierdut cumpătul și l-a lovit în figură pe albanezul Donaldo Acka. 

„Cum arată... Vi se pare fault? Eu zic că e de roșu, nu? Voi ce ziceți?”, a replicat ironic Gheorghe la finalul meciului

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Poli Iași 4-0

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (2)
viforul
viforul  •  25 Octombrie 2020, 20:54
Postat de lionforever pe 25 Octombrie 2020, 17:59

Nesimțiți ăștia de la iași nu se potolesc cu intrările astea criminale.

Tu ești tata lui Budescu? Dacă te uitai la arbitru ai fi văzut ca a acordat inițial fault Iasului!!!! După care a văzut singe și văicăreli și a dat roșu și fault invers! Te mai intrebi cum de avem așa de mulți arbitri delegați la meciuri internaționale! In alta ordine de idei ma întreb cum de s-a construit un stadion așa de frumos la Giurgiu? O sa ramina un mister........... l-au dotat și cu grătare, sticle de 2l de plastic și bine-nțeles cu muzica! E locală ?

lionforever
lionforever  •  25 Octombrie 2020, 17:59

Nesimțiți ăștia de la iași nu se potolesc cu intrările astea criminale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează