LIGA 1  ·  ASTRA - SEPSI 2-2

ASTRA - SEPSI 2-2 // Bogdan Andone despre viitorul la Giurgiu și despre omul care a decis partida: „A fost inspirația patronului!”

Duminica, 23 Februarie, 19:15

Astra a terminat la egalitate cu Sepsi, scor 2-2, și s-a calificat în play-off. Bogdan Andone (45 de ani) a vorbit despre posibila plecare de la clubul giurgiuvean și despre inspirația de a-l introduce pe Fatai, omul care a întors partida.

„Ca antrenor principal nu am mai trăit așa ceva. A fost cel mai important meci de până acum și s-a simțit presiunea. În prima repriză parcă erau legați de picioare. Nu aveau agresivitate, greșeli mari de poziționare. Le-am spus că nu mai avem nimic de pierdut și că trebuie să împingem liniile, să marcam rapid”,  a declarat Andone la TV Telekom Sport. 

Andone: „Patronul decide””

„Nu am vorbit nimic cu patronul.E echipa dânsului, el decide ce e mai bine. Eu vreau să îi felicit pe băieți. A fost un sezon extrem de greu, au fost multe momente delicate. Vreau să îi felicit că au crezut în această claificare. Cu punctele luate de la TAS eram pe locul 3 și gestionam altfel meciurile din acest an”, a spus Andone.

Fatai, salvatorul Astrei

Nigerianul Kehinde Fatai (30 de ani) a fost introdus la pauză în locul lui Crepulja și a decis partida. A marcat un gol în minutul 66, iar două minute mari târziu a obținut lovitura de la 11 metri transformată de Denis Alibec. 

„În cazul lui Fatai sunt două aspecte. În primul rând a fost inspirația din iarnă a patronului și a lui Dani Coman, care au insistat să ajungă la echipă. La pauza meciului era singura soluție de vârf împins. Denis Alibec ieșea în lateral pentru a găsi mingi și nu aveam jucător în careu la mingile centrate din lateral”, a explicat Andone decizia de a-l introduce pe Fatai. 

Vezi și: Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1