FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-4

Astra - Viitorul 1-4 // Gică Hagi, încântat de prestația unui „veteran”: „A fost cel mai bun de pe teren!”

FOTO: Facebook @AcademiaHagi
FOTO: Facebook @AcademiaHagi

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 20:34

Viitorul s-a impus în deplasarea de pe terenul Astrei Giurgiu, scor 4-1. Gică Hagi e încântat de modul în care a arătat formația lui în această seară.

„Este o victorie frumoasă. Am jucat un fotbal foarte bun, am fost serioși. Am schimbat jucători, dar am încredere mare în tot lotul. Pe lângă cei tineri am trimis și câțiva cu experiență. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Vlad Achim (30 de ani). A jucat senzațional în fața apărării. A mai stat și rezervă, dar astăzi a demonstrat ce poate. Mă bucur că am reușit să și marcăm multe goluri.

Astra a început mai prost, apoi a luat și cartonaș (n.r. Pires a fost eliminat în minutul 38). Totul a devenit mai ușor pentru noi. Alibec e un jucător senzațional, a fost aproape să îi readucă în joc.

Gol fabulos marcat de Denis Alibec » Cursă de 45 de metri și slalom printre adversari!

Noi încercăm să avem aceeași mentalitate. Am schimbat întreg lotul față de meciurile trecute și arătăm că putem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel. E meritul lor în întregime. Mi-au demonstrat că pot juca fiecare meci.

Construcția noastră e mult mai bună când jucăm cu mijlocași pe linia de fund. Tot ce ați văzut astăzi pe teren am încercat în pregătire. Toată lumea e antrenată la fel la Viitorul. Avem o omogenitate foarte bună”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

George Ganea l-a depășit pe Ionel Ganea! Performanța reușită odată cu „dubla” superbă împotriva Astrei

„Felicitări lui George Ganea. «Ganezu' mic» are calități foarte bune. A făcut bine că a venit la noi. A fost momentul corect, a învățat multe pe unde a fost. E un jucător foarte interesant”
Gică Hagi

Vezi și: 

Gol fabulos marcat de Denis Alibec » Cursă de 45 de metri și slalom printre adversari!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează