FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // Ianis Hagi și Bogdan Țîru strâng rândurile la Viitorul! Ce spune fundașul despre transferul la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 22:20

Astra s-a impus în fața celor de la Viitorul, scor 3-0. Ianis Hagi (20 de ani) mută toată atenția asupra meciului următor, cu Poli Iași. 

„Am rămas în 10 oameni din prima repriză, în deplasare. E greu să joci împotriva unei echipe cu jucători de calitate, ofensive. Suntem într-o pasă mai puțin bună, dar cum am ieșit anii trecuți din astfel de momente, vom reuși și de data asta. Ne vom îndeplini obiectivul și vom intra în play-off.

Am încercat să închidem spațiile după pauză, dar a fost dificil. Știam că e un meci decisiv, dar asta e. Trebuie să câștigăm neapărat cu Iași, etapa viitoare. Mereu a fost o echipă incomodă, cu jucători rapizi, buni pe contraatac. ”, a declarat Ianis Hagi la TV Telekom Sport.

Avertizați în privința lui Alibec

Bogdan Țîru, fundașul Viitorului, cere mobilizarea pentru ultimele 3 etape. 

„A trebuit să alergăm foarte mult după acel cartonaș roșu. Alibec e un jucător foarte bun, cu calități excelente în duelul unu vs unu. Am spus asta și la conferința premergătoare meciului.

Încă nu stăm la mâna rezultatelor celorlalte contracandidate. Avem 3 meciuri de foc în care trebuie să luăm toate punctele. Mereu când am avut cuțitul la os, am reușit să ne mobilizăm. Vom analiza în vestiar ce am făcut. Trebuie să vedem mai departe”, a declarat Bogdan Țîru la TV Telekom Sport.

„Nu m-a contactat nimeni de la FCSB. Mă simt foarte bine la Viitorul, vreau să mergem în play-off. Sigur, îmi doresc o altă promovare, dar aș prefera să fie în străinătate”Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

Vezi și: 

CALCULE // Mai prinde Dinamo un loc în play-off? Ce se întâmplă după victoria Astrei cu Viitorul » „Câinii” pot fi ELIMINAȚI sâmbătă

VIDEO Denis Alibec, strălucitor în duelul cu puștii lui Gică Hagi! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  09 Februarie 2019, 15:46

Regele spunea ca nu e un meci decisiv,printul spune ca era,care minte? Sau unul e antrenor,iar celalalt castigatorul balonului de aur!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează