FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 3-0

ASTRA - VIITORUL 3-0 // VIDEO+FOTO Capodoperă în Liga 1! Julien Begue a deschis scorul cu Viitorul printr-o execuție SCLIPITOARE + Alibec, gol superb în repriza secundă

Julien Begue înscrie în fața Viitorului // Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Julien Begue înscrie în fața Viitorului // Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 20:34

Astra Giurgiu a învins-o cu 3-0 pe Viitorul, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1. Echipa lui Costel Enache i-a dominat în totalitate pe puștii lui Gheorghe Hagi, iar primele două goluri ale Astrei au fost de excepție.

Scorul a fost deschis de Julian Begue, 25 de ani, în minutul 28Reușita francezului a venit după o fază începută de Denis Alibec. Acțiunea în viteză a fostului stelist a fost blocată de fundașii Viitorului, dar mingea a ricoșat la Begue. Acesta a preluat și a înscris cu un șut superb de la 20 de metri, la care Cojocaru nu a avut răspuns.

VIDEO cu golul lui Begue

julien begue astra viitorul +4 FOTO

Alibec, primul gol din 2019

Aflat într-o continuă căutare a formei cu care uimea Liga 1 în urmă cu mai mulți ani, Denis Alibec a înscris și el un gol de toată frumusețea în repriza secundă. 

În minutul 51, Alibec a profitat de câteva nesincronizări ale apărării dobrogenilor, s-a distrat cu fundașii adverși și a înscris grație unui șut imparabil, la colțul lung, din interiorul careului. 14 minute mai târziu, Alibec și-a completat o seară perfectă reușind „dubla”. 

VIDEO cu golul lui Alibec

Citește AICI cronica partidei dintre Astra și Viitorul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  08 Februarie 2019, 21:15

nici un hater pe-aci? e deschis la cantina si popota?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează