FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Asul din mîneca Stelei pentru dubla cu Ajax? » Martinovici nu şi-a găsit echipă şi vine mîine la reunire

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 ianuarie 2013 15:01

Steaua mai păstrează o variantă pentru postul de fundaş dreapta.

"Roş-albaştrii" n-au reuşit să transfere un înlocuitor pentru Daniel Georgievski. Macedoneanul s-a accidentat la finalul anului şi va rata dubla cu Ajax din februarie. Celălalt fundaş dreapta din lot, Gabi Matei, este şi el accidentat şi nu poate fi recuperat pînă la ora meciului.

Laurenţiu Reghecampf nu ar mai vrea să apeleze la Alex Chipciu pentru acel post, mai ales că în meciul tur nu se poate baza pe Cristi Tănase, suspendat. "Reghe o să joace cu ce are, dar nu-l mai sacrifică pe Chipciu. Nu-l mai bagă fundaş, e prea fotbalist. Să-l bage pe Lupu. Dacă joacă bine dă lovitura", a spus Gigi Becali la sportro.

Tehnicianul Stelei mai beneficiază însă de o soluţie. Novak Martinovici, fundaşul de 27 de ani nu şi-a găsit echipă, iar mîine va fi prezent la reunire. Dorit de Pandurii, sîrbul nu s-a înţeles cu gruparea antrenată de Petre Grigoraş şi ar putea rămîne pînă în vară la Steaua, cînd îi expiră contractul.

Martinovici poate evolua şi ca fundaş dreapta, post pe care a fost folosit pe mai toată durata contractului cu gruparea din Ghencea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
opelcorsa
opelcorsa  •  06 Ianuarie 2013, 20:44

Martinovici are contractul reziliat si nu are cum sa se intoarca. Gazeta minte, ca de obicei.

alexxmr
alexxmr  •  06 Ianuarie 2013, 18:08

Itzi dai seama cat de fotbalist de kk-maka asta .. nu si`a gasit echipa . Asta in afara de faptul ca l-a batut de Enache ala la meciu cu Petrolul , nu a facut nimic bun la FC Stana . Nu are fata de liga 1 ..

stil.ostil
stil.ostil  •  06 Ianuarie 2013, 16:59
Postat de sica2ro200 pe 06 Ianuarie 2013, 15:52

PLM ASTA E MAI LENT CA BUNICU'

Bunicu' tau e lent? du-l la namol :))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează