FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Atac după conferința lui Vassaras: "Bă băiatule, cum să spui asta? El și medaliatul de Deaconu au dus arbitrajul la cel mai jos nivel"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 14:15

Ion Crăciunescu, fostul șef al CCA, a comentat conferința de presă susținută de Kyros Vassaras, actualul șef al arbitrajului românesc. Vezi aici detalii.

Crăciunescu l-a atacat pe Vassaras și a criticat declarațiile făcute de acesta, dar și actuala conducere a FRF.

"Un răspuns a fost dat de Gică Hagi. Am ajuns să-și bată joc toți de noi. Și culmea culmilor este că-i și plătim cu niște sume pe care nu și le permite nimeni. Îi dăm 8.500 de euro plus cheltuieli, transport masă și casă. Primește tot ce vrea el când vine aici. Și de banii ăștia n-a făcut nimic în 2 ani si 8 luni. Nu am văzut nimic, niciun progres.

El ne spune că nu într-un an sau doi se poate face ceva. Ne spune că în zece ani. Păi, bă băiatule, arbitrajul nu stă în loc. Cum să ne spui așa ceva?

Sunt greșeli pe care toată lumea le observă. Numai ei nu vor să le vadă. Domnul Burleanu ni l-a adus pe acest grec, pe care ni l-a altoit și cu Deaconu, medaliatul nostru pe care a cazut o brichetă. Medaliatul și cu asta au dus arbitrajul la cel mai jos nivel posibil. Cum să-ți permiți să spui că arbitrajul e slab fiindcă fotbalul e slab? ", a spus Crăciunescu pentru ziare.com.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Noiembrie 2016, 21:36

Craciunescu ,lupul moralist. Degetul mare de la piciorul stang il agata pe stelist in careu (aflat inauntru cu cel mic de la piciorul dreptt) ...

radookoo
radookoo  •  22 Noiembrie 2016, 18:10

are dreptate Craciunescu!

teniss
teniss  •  22 Noiembrie 2016, 15:52

dar cand fluierasii lui Vassaras simuleaza arbitrajul ,se gandesc ca fura fotbalul precum jucatorii !!! a cerut lui Vassaras cineva , sa faca un clasament real al greselilor pe etapele arbitrate ? ar trebui un cantonament probabibil , bine platit , folcloriste etc, etc, .... degeaba !! inca o cauza a lipsei de spectatori !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează