FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac dur al lui Ladislau Boloni după înregistrarea noii sigle a Stelei: "Este o lipsă de inteligenţă"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 21:04

Steaua a înregistrat la OSIM o nouă siglă, iar Ladislau Boloni critică neînţelegerile dintre Gigi Becali şi reprezentanţii MApN.

"E o greşeală. Este o lipsă de inteligenţă din partea lui Becali şi a celor de la MApN. Este un egoism total din partea Armatei. Sînt curios ce se va întîmpla acum. O să joace galben-albaştrii în cupele europene? Sînt foarte deranjat de această situaţie.

Nu ştim să respectăm bunurile naţionale. Cred că se putea ajunge la o înţelegere. Nu mi se pare normală această situaţie şi nu e corect ca un club de fotbal să sponsorizeze alte secţii de sport ale Armatei", a spus Boloni pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
inexistentus
inexistentus  •  07 Ianuarie 2015, 20:14

Sa dispara naibii galbenul ala ! Culoarea rosie nu a inventat-o nici armata, nici comunistii ! Becali chiar e prost daca el a fost capul acestei ”creatii”. Se poate insa sa fie si o bataie de joc. FC SB se potriveste mai bine echipei din Sibiu. Steaua trebuie sa ramana STEAUA ! Cum au putut cei din justitie sa dea sigla unor tampitti care de ani buni nu se mai ocupa de echipa ? Pai trebuiau inca pedepsiti pentru asta. Au adus prejudiciu sportului romanesc. Nu ne ramane astfel decat sa facem ceva pe legislatia lor.

magura
magura  •  07 Ianuarie 2015, 15:47

steoaia si SRIul....

xnread
xnread  •  07 Ianuarie 2015, 14:37
Postat de spinoza pe 07 Ianuarie 2015, 06:34

Va mananca pizma?

Buna dupa-amiaza."Actiunile umane nu trebuie ponegrite, condamnate ori regretate cu scopul de a le intelege"- Tractatus Theologico Politicus (1670)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează