FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac fără menajamente la Ionuț Negoiță: "Nu ai ce să faci cu un om fără ambiție"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 15:09

Mircea Rednic, 56 de ani, a vorbit despre finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, pe care l-a criticat pentru decziile luate la echipa alb-roșie. La finalul sezonul 2015-2016, Rednic nu și-a prelungit contractul cu Dinamo pentru că nu a ajuns la un acord cu Negoiță.

"Nu regret nimic. Am încercat la Dinamo, dar oamenii de acolo nu au înţeles. Eu chiar am rămas surprins și nu ştiu ce i-a deranjat. Eu m-am încadrat în bugetul de salarii şi prime pe care mi l-au spus la început legat. Nu mai vorbesc de jucătorii care au venit gratis, cu salarii până în 6.000 de euro, și are au fost vânduţi. Şi acum a mai luat ceva bani de pe Mevlja.

M-a deranjat că eu aveam salariul cât are Bratu acum, iar după mine au venit antrenori care au câştigat mai mult. Poate l-a deranjat că nu putea să se implice, habar nu am. Nu vreau să fac greşeli. Eu nu regret nimic, el ar trebui să regrete. Singurul lucru pe care îl regret e situaţia în care a ajuns Dinamo şi mă doare pentru suporteri. Asta e politica lui, aşa vede el Dinamo. Cred că Dinamo merită mai mult. Să nu se mai spună că a investit, că eu ştiu ce a investit.

Am mai zis o dată, când Borcea nu o să mai fie la echipă, eu vin la Dinamo. Acum spun la fel. Revin la Dinamo când Negoiţă nu o să mai fie patronul acestei echipe. Nu ai ce să faci cu un om care nu are ambiţie", a declarat Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Rednic a antrenat la Dinamo în trei rânduri, între 2006 și 2007, între 2008 și 2009 și între 2015 și 2016.

Citește și: Mircea Rednic, sfat pentru Florin Bratu: "Să fie mai umil" » Ce zice despre Dinamo: "Astea sunt informațiile mele"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
titiduru22
titiduru22  •  26 Iulie 2018, 04:10
Postat de demolarii pe 25 Iulie 2018, 18:45

Și tot nu am înțeles dacă e prostie sau incompetenta să pierzi 2 calificări în același mod? E vorba despre dublele Rapid-Anderlecht și Dinamo-Lazio....Despre ele trebuia să vorbească Rednic, doar era antrenor la Rapid și la Dinamo.....

M-am uitat peste cele doua echipe si nu l-am vazut pe Rednic sa fi jucat in nici unul dintre cele patru meciuri .

daweirl
daweirl  •  25 Iulie 2018, 19:46

mai nou saracia este lipsa de ambitie!:)))

demolarii
demolarii  •  25 Iulie 2018, 18:45

Și tot nu am înțeles dacă e prostie sau incompetenta să pierzi 2 calificări în același mod? E vorba despre dublele Rapid-Anderlecht și Dinamo-Lazio....Despre ele trebuia să vorbească Rednic, doar era antrenor la Rapid și la Dinamo.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează