FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac frontal la Costel Gâlcă dinspre FCSB » I se reproșează cea mai mare dezamăgire din era Gigi Becali: „Acolo s-a pierdut! Nu a pregătit jocul”

Costel Gâlcă a stat un sezon la FCSB, 2014-2015, și a luat 3 trofee: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii
Costel Gâlcă a stat un sezon la FCSB, 2014-2015, și a luat 3 trofee: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 09:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că meciul din preliminariile Champions League cu Ludogoreț, pierdut la penalty-uri în august 2014, a fost cea mai mare dezamăgire de când a preluat-o pe FCSB, în 2003.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al clubului, a vorbit și el despre acel meci și l-a criticat pe antrenorul de-atunci, Costel Gâlcă, pentru modul în care a pregătit echipa.

Eu și acum îi reproșez lui Costel Gâlcă faptul că nu a pregătit acel joc, după victoria cu 1-0 din tur. Calificarea chiar se putea decide în prelungiri sau la loviturile de departajare.

N-are importantă cum a fost returul, că ai avut sau nu ghinion. Ideea este că n-ai pregătit jocul! Noi, când am jucat cu Barcelona, am exersat loviturile de la 11 metri, deși absolut nimeni nu ne dădea nicio șansă. La Ludogoreț nu s-a făcut asta. Iar când s-a ajuns la penalty-uri a fost o debandadă totală! Acolo Gâlcă s-a pierdut! Au ajuns să execute Râpă și Pîrvulescu (n.r. care au ratat)! Pîrvulescu intrase în joc în locul lui Latovlevici și a făcut cornerul din care au egalat bulgarii.

Și lui Stanciu îi reproșez că nu s-a băgat la loviturile de departajare! Poate să se supere, poate să facă ce vrea! Nu se poate ca un fotbalist ca Stanciu să nu-și dorească să execute un penalty”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
317270529078800
Danny Pedr  •  20 Ianuarie 2019, 18:44

Ce vreti sa zică Duckadam ? Acolo primește banii Articol prost cu agenda veninoasă Căutați doar can can Super antrenor Rușine

martinpen
martinpen  •  20 Ianuarie 2019, 11:50

Acolo meciul a fost pierdut de Chipciu, stimulat sau nu de Regeblat, care vroia sa revina ca antrenor... Chipciu a ratat penalty in meciul tur, Chipciu a refuzat sa execute penalty in retur. Cine a pomenit jucator care refuza sa execute penalty? Stanciu la fel, tot omul Prodancai... Rapa la fel, omul Prodanca, a ratat. Toti oamenii Prodancai au fost impotriva la meciul ala.

bridges
bridges  •  20 Ianuarie 2019, 11:47

Atitudine tipic romaneasca, de mahala. Cauti in trecut un antrenor care nu ti-a ascultat ordinele si-a mai castigat si 3 trofee intr-un an deci a reiesit ca asta ar fi cheia rezultatelor, neimplicarea ta. Asta doare, nu se poate ierta, atunci ii gasesti un nod in papura si-l ridici la rangul de "cea mai mare dezamagire", o palida razbunare pe omul care a refuzat sa-ti fie sluga in paralel castigand publicul de partea lui atat prin performante dar mai ales prin atitudine si eleganta. Un marlan nu poate digera asta. Dar si Dumnezeu, "aliatul" sau, nu l-a mai ajutat deloc din acel moment.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează