FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac furibund al lui Dică la adresa lui Talpan: "Stătea în fața mea la un meci cu Dinamo și când a dat Keșeru gol a sărit de bucurie"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 18:50

Florin Talpan e în război total cu echipa lui Gigi Becali și spune că actuala formație roș-albastră nu e Steaua, însă o serie de imagini cu juristul MApN la meciurile Stelei au fost făcute publice.

Deși Talpan susține că aceasta nu e Steaua, Nicolae Dică spune că în 2014, la meciul dintre formația roș-albastră și Dinamo, scor 1-1, juristul Armatei s-a bucurat în fața sa la un gol al lui Keșeru.

"Eu mi-am rupt picioarele pentru Steaua, la fel și colegii mei. Ei aveau probabil oferte și din altă parte, dar au ales Steaua. Acum vine domnul Talpan să-mi spună că n-am jucat la Steaua. Noi am avut cele mai bune performanțe din ultimii ani.

Îi readuc aminte domnului Talpan că la meciul cu Dinamo din 2013 (n.r. din martie 2014) a stat chiar în fața mea. Eu nu-l știam atunci, dar mi-a dat o carte de vizită. A dat gol Keșeru și s-a bucurat în picioare. Dacă mă contrazice...", a declarat Nicolae Dică la TV Digi Sport.

"Eu nu am nimic cu generația 86, dar din ce văd eu la televizor se vorbește doar despre generația 86. Și noi așa cum am fost am reușit după Revoluție să facem cele mai bune rezultate pentru România. Steaua nu e a mea, a domnului Duckadam sau a altora, ci a celor 5-6 milioane de suporteri ai Stelei din România" Nicolae Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
valentinn10
valentinn10  •  20 Ianuarie 2017, 12:23
Postat de dincolodenori pe 20 Ianuarie 2017, 10:25

Imaginea aia pe care o ai la avatar este din era CSA nu?

dincolo de gard , ca tu esti inauntru , la Balaceanca , esti dus rau .FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27.

francescoli1974
francescoli1974  •  20 Ianuarie 2017, 11:51

Du-te,Dica,du-te!!!!!

brutusp
brutusp  •  20 Ianuarie 2017, 11:17

Dica are dreptate si ar trebui ca toti cei care au jucat la steaua dupa 2003 sa ia atitudine. Aici nu e vorba de a tine cu becali. El e un incult, de acord, nu merita sa se asocieze cu imaginea stelei, de acord și cu asta, dar nu poți să acționezi în felul ăsta, doar pt ca nu îți place de fața/creierul lui. Vedeți și ce declară cei care au participat atunci când s-a luat clubul. Clubul a fost luat de la Păunescu! Toți cei care au participat la adunare au fost de acord. Clubul a fost cedat cu tot cu palmares si sigla. Vedeți ce spune si Gațu care era pe atunci comandant la csa. In momentul in care becali nu a mai vrut sa cotizeze, s-au ofuscat noii comandanti de pe acolo. Provabil ciupeau si ei de pe urma chiriei si ce alte nebunii se mai platea pe acolo. Puteți să mă înjurați, dar cam asta e realitatea. Sunt curios ce va spune corpul de control. Și mai sunt curios daca se va ajunge la cedo.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează