FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Atac la adresa conducerii CFR-ului! Abia plecat din club, Mara critică dur: "Nu a mai fost în fotbalul românesc de ani și vine aici? Nu credem în proiectul Conceicao"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:21

Bogdan Mara a fost demis de la CFR Cluj și explică motivele pentru care s-a ajuns la această decizie. Fostul director sportiv al campioanei a fost prezent la meciul de la Călărași, terminat la egalitate, 0-0 și aruncă săgeți către conducerea clubului ardelean. 

"Sincer o spun, nu cred că este antrenorul potrivit, la echipa care este acum. De câţiva ani nu a mai fost în fotbalul românesc, nu cunoaşte echipa, în afară de doi-trei jucători. Este o echipă puternică, cu mulţi jucători importanţi, mulţi străini care vorbesc mai mult engleză, nu mai e cum era pe vremea mea, cu mulţi portughezi şi argentinieni, care înţelegeau ceea ce le transmitea Toni.

În plus, este nevoie de timp. Să preiei echipa direct în focuri nu este uşor. Îi doresc succes, este un proiect în care am pus mult suflet şi voi rămâne alături de toţi cei din club.

Nu e vorba că am garantat pentru Edi. Nu pot să fac garanţie pentru mine, dar pentru altcineva. Este adevărat că am fost de acord când s-a propus Edi Iordănescu şi consider că mai era nevoie de timp şi că s-a luat o decizie pripită.

E normal să fiu puţin dezamăgit, dar mergem înainte. Fiecare îşi alege drumul în viaţă şi trebuie să-l urmeze. Trebuie să ai nişte principii în viaţă, să le respecţi şi să te ghidezi după ele. Nu ştiu şi nu înţeleg motivele plecării lui Iordănescu.

Dacă le înţelegeam... Nu, nu au existat două tabere. Nu e vorba de aşa ceva. Am considerat că este mai bine, alături de colaboratorii cu care am pornit la drum, să ne retragem pentru că nu credeam în proiectul Conceicao", a spus Mara, la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  30 Iulie 2018, 11:58

Lasa d-le Mara conduce clubul cine stie si cine trebe. HAI CFR !!!

106683413108068
Francisc Dascal  •  28 Iulie 2018, 23:14

BRAVOOOO, ATI CORECTAT TITLUL ARTICOLULUI !!!!!!!!!!!!!!!! BRAVISIMOOOOOOO

106683413108068
Francisc Dascal  •  28 Iulie 2018, 23:10
Postat de Alex Alex pe 28 Iulie 2018, 22:20

Tu și dinamo, lasă-ne dracu in pace .

1 SORRY NU SUNT DINAMOVIST,2 NU SUNT TU,EVENTUAL dvs.3

Vezi toate comentariile (10)
Comentează