FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la echipă » Primele reacţii negative ale fanilor: suporterii s-au săturat de proiectul ”New Dinamo”

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 00:09

La sfîrşitul meciului cu Pandurii, suporterii au contestat pentru prima oară proiectul iniţiat de Negoiţă, New Dinamo.

La finalul meciului cu Pandurii, autorul celor două goluri, Bilinski, a fost aplaudat şi numele i-a fost scandat de tot stadionul, dar nu acelaşi lucru s-a întîmplat cu restul colegilor.

Golul victoriei gorjenilor (3-2) a venit în ultimele secunde ale partidei, fapt care a aprins furia fanilor de la tribuna a doua, pentru prima oară în acest sezon. Dacă pînă acum suporterii îi aplaudau pe "cîini" indiferent de deznodămîntul partidei, acum o parte a echipei a fost contestată dur.

Principalul vizat? Decarul echipei. Cosmin Matei a evitat la sfîrşitul meciului să salute peluza Cătălin Hîldan alături de restul echipei şi s-a dus direct la vestiare. În momentul în care acesta a ajuns la tunelul de la tribuna a doua, suporterii l-au huiduit şi înjurat pe jucător, care în ultima perioadă a avut evoluţii şterse.

Flavius Stoican a primit şi el observaţii pe un ton ridicat din partea ultraşilor, aceştia cerîndu-i ca Bilinski să joace mai mult, pentru că, în viziunea suporterilor, are calităţi superioare colegilor săi.

O altă nemulţumire a suporterilor a fost la adresa tînărului Dorin Rotariu, 18 ani, care este considerat de suporteri prea slab fizic şi sub nivelul aşteptărilor ca joc.

Ultimul luat în colimator de ultraşi a fost fundaşul stînga Steliano Filip, care nu a ripostat la ocările venite din partea fanilor, intrînd pe tunelul de acces la vestiare cu capul plecat.

"Dacă am fi cîştigat, puteam să sperăm la locul 3. Aşa, rămînem în luptă cu alte două echipe pentru poziţia a patra, cu Pandurii şi cu Vaslui. Acum, tot ce contează e să trecem de Steaua şi să jucăm finala Cupei României" (Cristian Bălgrădean, portar Dinamo)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (101)
prigat29
prigat29  •  25 Martie 2014, 12:11

nu voi intelege niciodata de ce in tara asta de kkt nu poti sa tii cu o echipa fara sa ii injuri pe ceilalti...probabilsuntem niste innapoiati

bamse1901
bamse1901  •  25 Martie 2014, 08:52

cativa au fost slabi pe teren sambata

ultra_tei
ultra_tei  •  24 Martie 2014, 20:44

Inventii ordinare... jenant, domnilor "jurnalisti"! 3 insi de la tribuna a 2-a nu inseamna "SUPORTERII DINAMOVISTI". De ce nu pomeniti ca MECI DE MECI PCH-ul E PLIN OCHI?! Cat de mici sunteti... VA OMORAM JOI! Sa vedem cum musamalizati prezenta CAINILOR pe National Arena.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează