FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Atac la Gigi Mulţescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

Meszaros s-a enervat pe Mulţescu, după ce antrenorul "cîinilor" a afirmat că şi-l doreşte pe atacantul Dorin Goga

"E clar, l-aş dori pe Goga la Dinamo", a declarat Gigi Mulţescu, imediat după ce a fost instalat pe banca "cîinilor". Mulţescu a lucrat două luni cu Goga la "U" Cluj, timp în care s-a familiarizat cu calităţile fotbalistului. "E genul de fotbalist care poate rezolva de unul singur un meci. E jucător de echipa naţională. Are tehnică în regim de viteză şi are şi alte calităţi care îl recomandă ca un bun transfer", a precizat Mulţescu.

Interesul "alb-roşilor" pentru căpitanul Universităţii, înainte cu patru etape de confruntarea directă dintre cele două formaţii, l-a enervat pe tehnicianul "şepcilor roşii", Alpar Meszaros. "Mulţescu pregăteşte deja meciul de la Cluj, de peste cîteva etape. Sînt metode de intimidare care se practică în Bucureşti. Este normal ca Dinamo să vrea orice jucător valoros, dar nu acum înainte de meciul direct", a răbufnit Meszaros. Partida "U" - Dinamo se va juca în 22 martie la Cluj.

"Acum sînt la "U" şi încerc să joc cît mai bine aici. E foarte important să salvăm echipa. Nu degeaba am zis că nu vreau să plec de la Cluj pînă la vară"

Dorin Goga, atacant "U" Cluj

Îl vrea şi pe preparator
Mulţescu şi-l doreşte la Dinamo şi pe preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova, cel pe care el l-a adus la "U" la începutul lunii octombrie a anului trecut. "Preparatorul fizic e un om de cuvînt care îşi face treaba cu profesionalism", a spus antrenorul "şepcilor roşii", Alpar Meszaros. După ce Mulţescu a fost demis, înainte de reluarea campionatului, Yesilova a preferat să continue la "U", unde mai are contract pînă în vară.

Revine Dancia
Fundaşul stînga, Cristian Dancia, şi-a revenit după accidentarea la genunchi suferită în stagiul de pregătire din Antalya şi va face parte din lotul Universităţii pentru meciul de duminică de la Vaslui. "Dancia e la 75 la sută din potenţial. Va fi în lot pentru jocul de la Vaslui, dar nu va intra titular", a precizat antrenorul Alpar Meszaros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  09 Martie 2008, 17:31

deci ba daca ati fi dinamovisti adevarati nu ati face comentari de genu'. Suntetzi niste copii care habar nu au de traditie si istorie, care habar nu au de infratirea dintre cele doua. ar trebui sa va fie rusine ca suntetzi dinamovisti

 •  08 Martie 2008, 12:26

las ca veniti voi la cluj va aratam noi b ca la aialalti si oricum nu cadem sa va eutanasiez DE JAVRE

 •  08 Martie 2008, 10:14

Lasa-l u pe Goga sa vina la Dinamo ca voi oricum suntetzi retrogradatzi shi nu mai avetzi ce face cu el ! in B nu va trebuie jucatori de valoare !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează