FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Miriuță după decizia luată înainte de Dinamo - Astra: "Mă face să râd"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 13:00

În meciul cu Astra, 1-1, Vasile Miriuță a schimbat sistemul, Dinamo jucând în 4-3-3.

Antrenorul a surprins când a decis să-l folosească pe argentinianul Maxi Oliva pe postul de aripă, deși acesta a jucat doar ca fundaș stânga. Decizia a fost criticată dur de Basarab Panduru, fostul antrenor de la FCSB.

"Pe mine mă apucă râsul când văd 4-3-3 cu Oliva în atac. Ce caută el acolo sus? Mai degrabă e un sistem 4-5-1 în formula asta", a spus Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Oliva a jucat 45 de minute, fiind înlocuit de Salomao. Argentinianul a primit nota 5.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  01 Octombrie 2017, 19:55

OLIVA E UN FOTBALIST OK , DAR NU IN ATAC ..!!!! DE CE NU L-A PUS PE FILIP LA MIJLOC SI PE OLIVA FUNDAS STANGA .....!!!! SAU PUTEA JUCA CU OLIVA INCHIZATOR , SOLUTIE MULT MAI BUNA DECAT CEA CU NEFERICITUL DE NASCIMENTO .....!!!!! VASILE TREBUIE SA INSISTE SA RAMANA LA DINAMO FARA MUTU SI DANCIU A CAROR PREZENTZA E NOCIVA ACOLO ..!!!!! TREBUIE SA SE MISTE REPEDE CA ALTFEL E RAU DE TOT ....!!!!!

king.baldwin
king.baldwin  •  01 Octombrie 2017, 18:21

Cu arbitri ca Bârsan care a dat TOTAL GRATUIT lovitura libera din care a egalat Astra si care a fugit ca draculde tămâie sa fluiere vreo lovitura mai aproape de 30 de metri de careul Astrei, fotbalul din Romania devine nu numai profund nociv dar si total mincinos!! Gigi Bulau si Deaconu fac praf an de an pe Dinamo iar FRF si LIga doua instituții-preș nu iau nici o masura!!? Gigi Bulau si Deaconu ***, d***! Presa tace chitic!! *** care veti ingropa tara asta in mod iremediabil.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chris_bu67
chris_bu67  •  01 Octombrie 2017, 13:44
Postat de dinamo_fan pe 01 Octombrie 2017, 13:38

Coliva ala trebuie pus urgent pe liber alaturi de inca vreo 3-4 straini expirati. deocamdata e doar la numar acolo. sa renunti la Olteanu si sa-l tii pe Coliva care a stat si accidentat vreo 2 luni - doar dinamo bucuresti.

Contra nu e antrenor frate,cât despre Reyes ce să mai spunem?Peste tot domnește haosul și incompetența,nu doar în fotbal!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează