FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac la Moruțan din cauza Bacalaureatului: "Riscă să ajungă șofer de tir! Engleză știe cât să ceară o bere" » Cine-l apără pe jucător

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iulie 2018 20:18

Aflat în cantonament în Olanda cu FCSB, Olimpiu Moruțan a fost criticat dur de Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani.

Mijlocașului de 19 ani i s-a reproșat de către patronul fostei sale echipe că nu s-a prezentat la examenul de la Bacalaureat și că s-a dus în cantonament cu formația roș-albastră.

"Mă deranjează că Moruțan nu s-a prezentat la BAC. Este o bilă neagră din punctul meu de vedere. Eu am ținut mult să ia acest examen. Trebuia măcar să se prezinte. Dacă decidea să-l dea, trebuia să nu meargă în cantonament cu Steaua și îi angajam un profesor, care să-l pregătească timp de 2-3 săptămâni. Putea măcar să încerce.

Putea lipsi două săptămâni din cantonament, că nu în perioada asta arată că are valoarea și că trebuie să fie titular. Trebuie să nu se grăbească. I-am zis că acum e mai important să promoveze BAC-ul decât să stea două săptămâni în cantonament. Eu, când era la Botoșani, l-am obligat să meargă măcar o zi pe săptămână la școală. După un an de zile va uitat tot.

La 30 de ani, dacă ai un accident și nu ai Bacalaureat, poți avea probleme. Dacă nu ai bani, ajungi șofer de tir. Asta e lecția pe care le-o spun jucătorilor tineri. Noi îi învățam pe copii să se tundă, să meargă la discotecă și să aibă bani. Trebuie să îi modelăm, să îi încurajăm să citească și să caute informații. Moruțan știe puțină engleză, cât să ceară o bere. Știe din auzite", a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

"În niciun caz nu putea lipsi din cantonament. Fiind nou, trebuie să facă pregătirea cu echipa. Acum, el își câștigă banii din fotbal. Da, e frumos să ai BAC-ul, dar acum e mai important fotbalul. Nu știu dacă Mayweather are examenul luat. Sunt de acord să dea Bacalaureatul, dar să vrea el. E ceva normal să ai BAC-ul"Helmuth Duckadam, președinte de imagine FCSB

Citește și: "Cum este termenul generos din punct de vedere intensional?" » Cine este geniul din vestiarul Viitorului: a fost pe locul 2 la BAC

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
indolentu
indolentu  •  06 Iulie 2018, 15:37

iote ba ce parere are iftime despre bigd si culmea ie tot din zona lui

invinctus
invinctus  •  06 Iulie 2018, 11:32

Doamneee cat de destept esti si tu de aia ai ajuns o saracie un nimeni un animator la echipa de puscariasi ptr ca ai o gandire gresita e clar esti varza varza esti un nimic , sluga la becali la alt *** !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Iulie 2018, 10:39

Dle. Duckadam , m-am lămurit ce educație se face la echipa pușcăriașilor ! De altfel nu este de mirare , patronul pușcăriaș și *** , mimi , pușcăriaș *** ! Vai de voi dar mai grav , vai și de noi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează