FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FARUL 0-0

FOTO „Atac la Rege” » Explicațiile din spatele cadoului inedit primit de Gică Hagi la meciul cu FC Argeș: „I-am găsit un dublu sens”

Cadoul primit de Gică Hagi de la oficialii lui FC Argeș / Captură Orange Sport +12   FOTO
Cadoul primit de Gică Hagi de la oficialii lui FC Argeș / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 08:40 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:04

Gheorghe Hagi, antrenorul-finanțator de la Farul Constanța, a primit un cadou inedit înainte de startul meciului cu FC Argeș de duminică, încheiat 0-0. Piteștenii i-au înmânat un tricou personalizat, o fotografie înrămată în care apărea alături de Nicolae Dobrin, precum și un exemplar al revistei „Atac la Rege”, lucrarea lansată ieri de un înfocat suporter alb-violet. 

Lansată pe piață la magazinul oficial al clubului chiar în ziua partidei cu Farul, revista și-a propus să comemoreze cele cinci decenii trecute de la victoria lui FC Argeș cu Real Madrid din Cupa Campionilor Europeni, 2-1, dar și să amintească de parcursul european al piteștenilor din acel an și pasiunea pe care Santiago Bernabeu o dezvoltase pentru „Gâscanul” Nicolae Dobrin, omul pe care Realul a încercat să-l transfere în acea perioadă. 

Cum evenimentul a coincis cu meciul „vulturilor violeți” cu Farul, oficialii lui FC Argeș s-au gândit să-i dăruiască un exemplar și lui Gică Hagi, Daniel Stanciu, directorul executiv al argeșenilor, fiind cel care i-a înmânat tehnicianului cele trei surprize pregătite de club.

Cadoul primit de Gică Hagi de la oficialii lui FC Argeș / Facebook@ FC Argeș
Cadoul primit de Gică Hagi de la oficialii lui FC Argeș / Captură Orange Sport
Revista „Atac la Rege” / Sursă foto: Facebook@ FC Argelș
Cadoul primit de Gică Hagi de la oficialii lui FC Argeș / Captură Orange Sport
Revista „Atac la Rege” / Sursă foto: Facebook@ FC Argelș
+8 FOTO

„FC Argeș ataca echipa regalității spaniole”

Inițial, cei care au urmărit partida s-au gândit dacă există vreo legătură între titlul revistei și supranumele lui Hagi, „Regele”. Autorul lucrării, Alexandru Florin Fieraru, a lămurit conotația titlului ales, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor: 

„I-am găsit un dublu sens. Prima parte din revistă vorbește despre primul titlu și accederea în Cupa Campionilor și cum Argeșul s-a dus sa răpună Realul. Deci, FC Argeș ataca echipa regalității spaniole în campania europeană. Iar apoi, povestea despre cum spaniolii vin să-l ia pe Dobrin. Un «atac» al lor asupra regelui nostru pentru a-l aduce la Madrid”.

„Cea mai importantă victorie din istoria clubului nostru”

„Povestea din spate e destul de simplă. Gândindu-mă că s-au împlinit 50 de ani de la meciul cu Real Madrid, am zis că nu putem să ratăm acest eveniment și să-l marcăm cumva, pentru că e, cel mai probabil, cea mai importantă victorie din istoria clubului nostru și am decis să facem un proiect

Inițial, ne gândeam la o carte, la un proiect puțin mai amplu, dar am rămas la revistă și am căutat să venim cu informații cât mai puțin știute de publicul piteștean și cu diverse poze, că ele te fac să retrăiești cel mai bine acele momente frumoase”, a mai precizat autorul revistei.

VIDEO Tănase Dima: „Nicolae Dobrin era „Luceafărul printre stele”. Un artist pe terenul de fotbal”

Vezi și alte știri de actualitate: 

VIDEO Surpriză mare la Pitești » Farul, pas greșit cu FC Argeș! Hagi ratează șansa de a se desprinde în fruntea SuperLigii » Clasamentul ACUM

Întrebarea care l-a făcut pe Hagi să ofteze în direct: „Abia atunci vom vorbi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close