FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

"Atac tare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Directorul din teren, Daniel Chirita, a analizat noul compartiment ofensiv

UTA a devenit tare in fata portii: 24 de goluri au marcat oamenii "Fiarei" in 9 partide amicale. Primele dintre acestea, 0-0 cu Liberty si 0-0 cu Simferopol, au amintit de seria de 8 meciuri fara gol, inregistrata in sezonul trecut. Lacatus a schimbat radical atacul. Apostu, Danalache si Stojanovici le-au lasat locul lui M. Ilie, Baltoi si Radovanovici. Sus pot fi utilizati oricind Roszel, reprofilat de "Fiara" pe postul de mijlocas stinga, si Hora.

Directorul executiv adjunct al aradenilor, Daniel Chirita, a analizat ieri noul atac al "Batrinei Doamne". "Sufeream in trecut, acum stam mult mai bine. Radovanovici e un jucator de forta, bun in careu. Baltoi e un jucator tehnic, fin, care stie jocul. Ilie e oportunist. Daca a avut o ocazie in amicale, a fructificat-o imediat. Edson are calitati deosebite, dar trebuie sa fie mai ambitios", a radiografiat ofensiva fundasul Chirita. Chiru a lansat si un avertisment. "Din amicale rezulta ca sintem mai buni decit anul trecut. Dar abia in meciurile oficiale, pe bani cum se spune, se va vedea ce putem", a incheiat "Herr Direktor".

Radovanovici, OK
Presedintele clubului aradean, Nicolae Bara, a declarat ieri ca problemele cu cartea verde ale jucatorului sirb s-au rezolvat. "Nu exista emotii cu Radovanovici. Va juca in prima etapa", a spus Bara. Pe de alta parte, Bumbac nu a fost inca legitimat, insa oficialii "Batrinei Doamne" spun ca si jucatorul de la CFR Timisoara va putea evolua cu Vasluiul.

"Mai buni"
Portarul Daniel Tudor, ce pare sa fi cistigat duelul pentru titularizare cu Mirne si Hutan, crede ca UTA e mai puternica decit anul trecut. "Au venit jucatori valorosi, care au adus un plus necesar. Eu zic ca vom fi mai sus de locul 10. In poarta, nu conteaza cine joaca, important e sa batem. Concurenta cu Hutan si Mirne e benefica", a mai spus capitanul "Batrinei Doamne". (Radu Romanescu - Arad)

Golgeterii in amicale
1. M. Ilie - 7 goluri
2. Radovanovici, Baltoi - 4
3. Edson - 2

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează