FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac violent la adresa lui Becali: "Ce investiţie a făcut? Gigi s-a erodat, la revedere! Joacă pe cîmp"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 19:14

Vasile Turcu, fostul acţionar al lui Dinamo, i-a răspuns în termeni duri lui Gigi Becali, după ce patronul Stelei l-a desfiinţat într-un discurs prin care îi lua apărarea lui Ionuţ Negoiţă. (Mai multe amănunte aici!)

"Becali a vîndut tot ce a fost mai bun. Ce investiţie a făcut el? Tra-la-la, tra-la-la, tra-la-la. Mai vindeam şi noi la Dinamo înainte, dar luam campionate. El a vîndut şi n-a mai luat nimic. Pentru Steaua lui Becali acest moment este capătul capătului de linie, nu doar cap de linie.

La Steaua, e nevoie de o schimbare radicală începînd de la domnul Gigi Becali şi pînă la... tot. Altă echipă, alţi oameni, alt investitor. Cum adică nu vrea nimeni Steaua? Nu sînt atîţia oameni care vor Steaua? Probabil că şi Gigi s-a erodat. Cînd ţi-au plecat suporterii de lîngă tine, La revedere. Cînd nu mai ai susţinere, ce să joci? Joci pe cîmp”, a spus Vasile Turcu la emisiunea Prosport Live.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
zizu
zizu  •  23 Noiembrie 2015, 22:39
Postat de bvd_magheru pe 23 Noiembrie 2015, 20:15

Da eu am locuit in Londra cind nu exista nici un est european . Probabil atunci taticu tau juca tabinet .

duuute wei....tu nu stii nici unde e anglia pe harta,....:))

10205026682441589
Archiudean Florentin  •  23 Noiembrie 2015, 22:33

Fereasca Bunul Dumnezeu sa ia Turcu' Steaua!

juliusmad
juliusmad  •  23 Noiembrie 2015, 22:05
Postat de tiberiu33 pe 23 Noiembrie 2015, 21:36

ce vesel esti azi .... aseara cautai antrenor :) ...pe forum !!!! ...VALAHUL este liber de contract ..te poate ajuta :)))))

***, nu vorbesc cu postacii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează