FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA 2-1

Atac virulent al ”cîinilor” contra celor de la ASA și a lui Mureșan: ”A mutilat un coleg de breaslă!”

Disputa de sîmbătă seara a fost plină de momente tensionate, ce s-au prelungit și în afara gazonului
Disputa de sîmbătă seara a fost plină de momente tensionate, ce s-au prelungit și în afara gazonului

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2015 00:00

Dinamoviștii trimit săgeți către Tîrgu Mureș, vorbind de banii primiți de la administrația locală și făcînd comparații între eșecul de sîmbătă și cel în urma căruia trupa ardeleană a pierdut titlul.

Pardia Dinamo - ASA, scor 2-1, s-a încheiat pe teren sîmbătă noaptea, dar a continuat și ieri, la nivel declarativ. Șefii "cîinilor" au emis un comunicat oficial în care au sărit la gîtul mureșenilor, care au pus la îndoială corectitudinea victoriei din Ștefan cel Mare.

Care au fost ideile cele mai dure:

  • "Un club susținut de administraţia locală, din bani publici, care activează într-o competiţie alături de cluburi susţinute cu bani privaţi nu poate pomeni de conceptul de fair-play"
  • "Declaraţiile mureşenilor de după meciul de sîmbătă arată faptul că ASA este o echipă care nu ştie să piardă"
  • "Dacă afirmațiile tehnicianului sînt oarecum de înţeles, prin prisma faptului că el trebuie să se scuze pentru înfrîngerea suferită, cele ale căpitanului de echipă, Gabriel Mureşan, sînt de netolerat. Un jucător faimos pentru duritate, care a mutilat pe viaţă un coleg de breaslă, este ultimul ce poate invoca lipsa cuiva de fair-play, mai ales că în situaţia la care face referire - faza de la care a plecat cel de-al doilea gol marcat de Andrei Marc - cei care ar fi trebuit să trimită mingea în aut erau chiar jucătorii echipei lui, care erau în posesie"
  • "De asemenea, faultul despre care vorbeşte Mureşan la faza primului gol este inexistent, iar dacă s-ar arbitra după normele cu care dă impresia că este obişnuit căpitanul mureşenilor, venit de la CFR Cluj, nu s-ar mai executa cornere sau lovituri libere în apropierea careului echipei lui. Declaraţiile ameninţătoare de după partidă ale aceluiaşi jucător ar trebui sancţionate, mai ales că vin din partea unui recidivist"
  • "Pe viitor, sperăm ca echipa mureşeană să arate din nou că ştie să şi piardă, aşa cum a arătat în ultima etapă de campionat din sezonul trecut, atunci cînd i-a scăpat titlul printre degete şi a dat cu adevărat dovadă de fair-play, neafişînd agresivitatea şi încrîncenarea pe care au arătat-o sîmbătă într-o partidă banală de mijloc de campionat"

"Un fault evident și o lipsă de fair-play au stabilit învingătoarea, într-un meci în care rezultatul putea și trebuia să fie altul"
Site oficial ASA

"Am făcut un meci bun, dar cei de la Dinamo nu au fost fair-play. Cînd un adversar e jos, trebuie să dai mingea afară. Vom răspunde cu aceeași monedă cînd vom juca din nou cu ei!"
Gabi Mureșan, mijlocaș ASA

4 meciurifără victorie contra lui ASA bifaseră dinamoviștii pînă la succesul de sîmbătă seară

16 etapede suspendare a primit Mureșan anul trecut, pentru un fault asupra lui Rusescu. Comisia de Recurs a desființat apoi decizia "Disciplinei", întrucît era neconformă cu regulamentul, jucătorul primind doar "galben" de la arbitru

Alte știri despre Dinamo:

Oltenii pregătiți de show

Bănia consideră meciul cu Dinamo drept derby, iar oficialii au spus că-i cel mai important al anului pentru juveți. Craiovenii au pus în vînzare bilete pentru confruntarea de duminică, de la ora 15:00, iar prețurile sînt între 5 și 25 de lei. Tichetele pot fi comandate online accesînd site-ul csuc.ro. Ele se mai găsesc și la magazinul oficial al clubului, situat în zona English Park. La case, acestea se vor găsi la vînzare sîmbătă și duminică.

Le place viteza

Fotbaliștii Bogdan Gavrilă, Antun Palici și Miha Mevlja, alături de directorul sportiv Ionel Dănciulescu, au fost prezenți ieri la standul unuia dintre sponsori, Honda Nord, pentru a asista la un concurs auto. Gavrilă a fost cel mai tupeist, a participat la un drift cu un pilot. "A fost ceva extrem de intens, emoții am avut, însă nu și frică. Totuși, mai palpitant e un meci de fotbal, iar un derby cu Steaua are adrenalină mai ceva decît o cursă de raliuri", a comentat Bogdan.

"Ne gîndim la Craiova, nu la Steaua"

Derby de România e programat pe 22 noiembrie, însă "cîinii" susțin că nu sînt interesați încă de confruntarea cu eterna rivală, de peste 4 runde. "Ne gîndim, momentan, la meciul de la Craiova, n-are rost să pregătim deja derby-ul. Mai avem și o partidă de Cupa României, la Severin, cu Pandurii, mergem din aproape în aproape. Vrem să învingem în fiecare confruntare pînă la Steaua, apoi vom fi pregătiți de marea confruntare", a spus Gavrilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
reddogsv
reddogsv  •  21 Octombrie 2015, 10:38
Postat de cpt.ahab pe 20 Octombrie 2015, 15:47

'Oltenii pregatiti de show"... Sa inteleg ca au adunat cocenii si balegile de pe imasul caruia ii spun gazon?!

Probabil vor face o ,,aroganta'' de prost gust ca anul trecut sau poate vor tipari bilete cu fundal de praz!

1579838545600667
George Dumbrava  •  20 Octombrie 2015, 18:04

Dle Rednic invata pe caini dv fair play sau cred ca mai bine invata-i limba engleza sau tradu ce inseamna fair play .Asa a facut si cfr cu Mioveniul. De la voi cainii si pana la a fi fair play este un drum lung pe care nu il ve-ti gasi curand e greu ptr voi ??!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2015, 17:30

bine punctat. knockdown.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează
Close