FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Ataca!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2007 00:00

Razboiul declaratiilor incendiare dintre Marian Iancu si Adrian Porumboiu, inceput luni seara, la " Fanatik Show", a continuat ieri in aceeasi nota

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a sustinut o conferinta de presa in care l-a "tavalit" serios pe patronul Timisoarei, Marian Iancu, acuzind totodata imixtiunea banatenilor in arbitrajul partidei cu UTA, de la Arad. "Eu am inaintat propuneri ca sefii de cluburi sa nu discute cu arbitrii, acestia din urma sa aiba independenta totala. Dar s-au respectat doar de fatada. Lucruri mult mai grave se intimpla in fotbalul romanesc. De exemplu, la meciul UTA- Poli Timisoara, a fost viciat voit si grosolan rezultatul de catre arbitrul Serea, care s-a intilnit cu un angajat al banatenilor. Trebuia scos din arbitraj, iar Timisoara depunctata!", a tunat Porumboiu.

"Sint echipe care umbla la arbitri, care dau bani grei, care umbla la jucatorii adversarelor si nu patesc nimic. E greu sa spunem ca avem o competitie corecta. Nu dau nume, pentru ca se lucreaza la rechizitoriu", a adaugat fostul arbitru, care nu a scapat prilejul de a mai sari o data la gitul lui Marian Iancu: "In fotbalul romanesc sint niste indivizi penali din cap pina in picioare! Asemenea oameni ar vrea sa faca din Liga 1 un fel de RAFO!"

"Nu-l crede nimeni. Poate sa faca ce vrea, nu poate sa-si recapete credibilitatea. Nu se compara Poli cu echipa lui. Noi nu trebuie sa ne promovam verticalitatea, pentru ca lumea stie ca nu ne implicam in jocuri murdare, spre deosebire de Vaslui. Porumboiu va raspunde in instanta pentru fiecare declaratie", Marian Iancu, patron Poli Timisoara

Desfiintat
Marian Iancu a fost atacat in termeni duri de Adrian Porumboiu, patronul Vasluiului, in cadrul emisiunii "Fanatik Show" de luni seara. "Esti un hot dovedit, un interlop. Cind eu arbitram pe Rapid, dumneata stateai sub tribuna la Giulesti si se urinau aia pe freza dumitale, de aia ti-a ramas parul lins", "Ai furat si rugina de la RAFO" sau "Esti doar un rest de borhot, o buburuza umflata", au fost doar citeva din comentariile facute de Porumboiu la adresa lui Iancu. Bossul BkP a replicat: "Aveti un nume predestinat sa ingrasati porcii. Faceti curat ca sa va pot respecta!" (Claudiu Georgiu)

Depunctati?
Injuriile schimbate de Marian Iancu si Adrian Porumboiu in cadrul emisiunii "Fanatik Show" vor fi analizate de catre Federatie si exista posibilitatea ca echipele conduse de cei doi patroni sa fie depuncate, in baza articolului 52 din Regulamentul Disciplinar, conform declaratiei lui Ionut Lupescu, directorul executiv al FRF.  "Oficialii cluburilor, care nu sint la prima abatere si fac declaratii jignitoare vor fi suspendati pe o perioada de 1-2 ani, iar cluburile de care apartin vor fi depuncate cu 3 puncte", se arata in articolul respectiv. (Claudiu Georgiu)

"Mai combinativ"
Slovenul Dare Vrsici s-a declarat nemultumit de evolutiile sale. "Sincer nu sint foarte  multumit de jocul meu, inca trebuie sa ma acomodez cu acest stil de joc. Mi-ar placea ca echipa sa joace mai combinativ, pe posesie, asta mi s-ar potrivi mai mult si atunci s-ar vedea mai bine calitatile mele. Uneori se joaca cu mingi lungi si asta nu se potriveste stilului meu", a explicat Vrsici. ( Dana Surulescu)

"Sa nu-i subestimam!"
Chiar daca Poli va intilni simbata o nou-promovata, Uhrin jr si-a prevenit jucatorii sa nu-si subestimeze adversarul. "Antrenorul ne-a spus ca nu trebuie nimeni subestimat si cu gindul asta mergem si la Mioveni. I-am vazut jucind si nu cred ca vom avea probleme, daca vom trata serios acest meci", a spus Vrsici, completat de Gabriel Cinu: "Mioveniul este o nou-promovata, o sa vrea sa demonstreze ca isi merita locul in Liga 1. Dar noi speram  sa cistigam toate cele trei meciuri pe care le avem in saptamina care urmeaza".  (Dana Surulescu)

"O pierdere"
 Gabriel Cinu e de parere ca o eventuala plecare de la Poli a colegului sau din defensiva, australianul Jonathan  McKain, ar insemna o pierdere pentru echipa timisoreana. "Eu cred ca ne-ar afecta plecarea lui. A jucat aici meci de meci, este un jucator valoros si orice plecare a unui jucator valoros cintareste in echipa. Dar el stie mai bine ce are  de facut , nu pot eu sa ma amestec in asta" a spus Cinu. (Dana Surulescu)

Probleme in defensiva
Desi a reusit sa marcheze 15 goluri in 7 etape, Poli a si incasat 12, fundasii timisoreni promitind imbunatatirea apararii. "Pina acum era problema ca nu marcam, acum inscriem dar si primim. Sa dam un gol mai mult decit adversarul si sa cistigam toate meciurile", si-a exprimat dorinta Cinu, completat de Alin Ratiu: "Am avut si din penalty citeva goluri, s-au luat 4 la Urziceni, am avut si multe eliminari, speram sa nu mai fie atit de multe de-acum". (Dana Surulescu)

Impacare?
Dupa ce zilele trecute s-a vorbit despre anumite contre intre Andrei Cristea si antrenorul Dusan Uhrin, generate de faptul ca fostul stelist nu a prins lotul la meciul cu FC Valsui,  ieri, cei doi au avut o noua discutie. La finalul antrenamentului de dimineata, in timp ce ceilalti jucatori se retrageau la vestiare, Cristea si Uhrin au ramas pe teren si s-au conversat pret de aproape zece minute, dupa care au plecat impreuna. (Dana Surulescu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează