LIGA 1  ·  DINAMO

Atacantul deghizat în femeie » Ce vrăji au mai făcut achiziţiile lui Dinamo?!

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 15:00

Pe cînd era la FC Argeş, Rover Cîrstea a participat la o petrecere îmbibată în alcool, unde a apărut îmbrăcat în travestit.

Rover Cîrstea, 23 de ani, a ajuns ieri la Bucureşti, a făcut alergări uşoare alături de lotul lui Dinamo II, dar nu a semnat momentan contractul pe două sezoane şi jumătate, urmînd ca actele să fie parafate astăzi.

Fotbalistul piteştean, care a ieşit golgeter în liga a doua prin golurile marcate pentru FC Argeş şi Poli Timişoara, are poveşti amuzante. Pe cînd juca la Piteşti, Rover a marcat în prima partea a campionatului de 10 ori, apoi s-a oprit brusc.

"A ajutat echipa pînă s-a întors Cătălin Doman de la Lankaran. Amîndoi le au cu alcoolul, aşa că îi prindeam numai prin centrul oraşului, la petreceri", povestesc foştii colegi din Trivale.

Într-o seară, cînd trebuia să fie în cantonament, Cîrstea a fugit la o petrecere la care se consuma alcool din belşug, unde s-a deghizat în femeie! Fardat, în rochie şi cu toate accesoriile aferente, el s-a pozat stînd pe genunchii unui prieten, care îi pipăia piciorul! La acea vreme, imaginea a generat un adevărat scandal la club, culminînd cu cedarea lui Rover la Poli Timişoara.

Acum, Cîrstea are o relaţie cu fata lui Vasile Popa, fostul fundaş al lui FC Argeş în perioada 1992-1998.

4 meciuri şi 0 goluri are Cîrstea în Liga 1

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Matei şi Grigore, din vară"
Dorinel Munteanu a fost într-o vizită-fulger în Bucureşti şi a mărturisit că nu poate să-i transfere, momentan, pe dinamoviştii Cosmin Matei şi Dragoş Grigore la echipa sa, Mordovia Saransk: "Amîndoi sînt interesanţi, au calitate, însă nu-i pot aduce acum. Am luat deja trei jucători din România, am încercat să stabilizez lotul, acum sîntem OK. Grigore şi Matei poate vin din vară". Despre situaţia de la Dinamo, "Neamţul" a comentat: "Am încredere în stilul lui Ţălnar, dar fără bani e greu. Jucătorii sînt nemulţumiţi şi n-au cum să lucreze pe gratis".

Homei acuză
Sergiu Homei, 25 de ani, a rămas la Dinamo II şi a sărit la gîtul şefilor clubului într-un interviu GSP TV: "Am fost trimis la formaţia secundă pentru că sînt în ultimele 6 luni de contract şi s-a vrut forţarea mea pentru a pleca de-acum. Ştiu şefii mei de ce nu am primit nici o şansă. Cînd am fost introdus pe teren nu am dezamăgit pe nimeni, mi-am făcut treaba".

"Ajungem lejer pe 3"
Alexandru Dandea, 25 de ani, spune că s-a adaptat la Dinamo şi nu se teme de lipsa banilor: "Am trecut prin momente mai dificile la Severin, sînt sigur că situaţia din Ştefan cel Mare se va remedia". Fotbalistul a mărturisit: "Eu cred că putem ajunge fără probleme pe locul 3 în clasament. Avem o echipă bună, peste contracandidatele la podium. Dinamo poate merge în cupele europene în vară".Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
U Cluj - CSM Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - Dinamo
Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A
Torino - Sassuolo
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×