FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, LUNI, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA ANTENA 1 ŞI DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Atacat de Zotta, Reghe apără Steaua: "Oficialii Rapidului se comportă ca la grădiniţă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 septembrie 2012 13:46

Antrenorul celor de la Steaua, Laurenţiu Rehgecampf, este extrem de optimist în privinţa meciului de luni, cu Rapid. Tehnicianul în vîrstă de 37 ani crede că în cazul unei victorii, echipa sa s-ar desprinde de restul echipei şi ar lua o opţiune imporată în economia acestui campionat.

...despre derby-ul de luni: "Meciul cu Rapid este unul care ne motivează foarte mult şi pe care vrem să-l cîştigăm. Vom aborda acest meci ca să-l cîştigăm. Tănase şi Rusescu se antrenează, dar sper ca până luni să fie ok, la fel şi Nikolic. Dar, dacă nu-şi vor reveni, nu este o problemă pentru că Steaua are un lot foarte bun", a spus antrenorul Stelei.

...despre rezultatul cu Stuttgart: "Avem un moral bun, după acest rezultat de la Stuttgart. Văd că mulţi nu înţeleg cine este Stuttgart, locul 6 din Germania"

...despre suporteri: "Este important să continuăm acest drum şi, încurajaţi de un public numeros, pentru că sînt convins că stadionul va fi arhiplin, atunci sper să şi reuşim. Ne interesează cele trei puncte ca să ne desprindem cît mai mult de celelalte echipe iar, la final, să cîştigăm campionatul"

...despre adversar: "Rapid are un antrenor foarte bun, există o rivalitate mai veche. Trebuie să fim atenţi la jucătorii lor importanţi, cum ar fi Herea. Eu am rezultate bune în faţa Rapidului. Am auzit că domnul Zotta a spus că nu mai ştie de cînd a bătut Steaua pe Rapid. Astea sînt chestii de grădiniţă. Important este cum voi reuşi să-mi motivez jucătorii, mai ales că vin după un meci foarte greu la Stuttgart. Va fi şi un spectacol al galeriilor"

... despre echipa cu care va începe luni: "Eu fac echipa la Steaua, nu altcineva. Vom vedea care va fi formula de start, asta şi în funcţie de starea de sănătate a jucătorilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
dtdr
dtdr  •  22 Septembrie 2012, 22:27

Ce smecher ! Voi vorbiti ? Despre comportamentul lui jiji, care de cele mai multe ori este suburban, nu comentati nimic ? Este mult sub nivelul de gradinita !!!

jalemare
jalemare  •  22 Septembrie 2012, 19:55

zotta asta ne face de ras saptamanal.

cordos_eu
cordos_eu  •  22 Septembrie 2012, 19:12
Postat de imperator pe 22 Septembrie 2012, 14:21

Parcă văd că ne bate Copenhaga acasă cu marele antrenor Regheband care a mers la Ștuttgart cu morcovul la fund !

a mers cu morcovul in foond incat a aliniat mai multe rezerve decat Stuttgart. :) app, nu spuneai tu Imperatoare ca Steaua nu are sanse la Stuttgart? uite ca si CFR-ul a invins la Braga.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează