FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atacat din nou dur de Iordănescu, Reghe a reacţionat: "Chiar a depăşit limita bunului simţ"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 februarie 2013 18:33

Criticat din nou de Anghel Iordănescu, Laurenţiu Reghecampf i-a răspuns pe un ton dur. Iordănescu s-a luat de antrenorul Stelei după egalul cu Sturm Graz, scor 3-3.

"Poate că este o chestiune de concentrare, de relaxare, de lejeritate, plecată de la antrenor, acceptată de antrenor, dar m-a îngrijorat că Steaua a arătat dezorganizare. Jocul organizat şi agresiv din prima parte a campionatului nu a mai fost arătat în această seară. A fost şi multă indisciplină tactică. Nu cred că cineva de la Steaua este mulţumit, nu cred că antrenorul poate fi mulţumit", acestea au fost cuvintele care l-au deranjat pe Reghecampf.

"Nu mă interesează această persoană, chiar a depăşit limita bunului simţ. Pe mine mă interesează doar părerea patronului şi a celor din jurul echipei. Nu e uşor să ai atîtea antrenamente şi să joci şi la nivel, iar cei care ştiu fenomenul înţeleg ceea ce spun. Sînt foarte multe lucruri pe care noi le discutăm şi încercăm să le rezolvăm, este adevărat, a existat progres de cînd am venit, chiar dacă aceşti specialişti nu văd şi spun că noi am cîştigat pe seama arbitrului", a sunat răspunsul lui Reghecampf la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
tigruzzu
tigruzzu  •  03 Februarie 2013, 03:50
Postat de valyomanyd pe 02 Februarie 2013, 21:38

Probabil l-a deranjat Iordanescu cand a spus ca e relaxat si lejer :))...el saracu' e mereu incordat, strange cuwrul, Mimi si Mache sunt in spatele lui ! :)))))

Mache, cel puțin, e inofensiv. El le are doar cu mâna dreaptă, că e... handbalist.

kos_tyn
kos_tyn  •  03 Februarie 2013, 00:49
Postat de kily pe 02 Februarie 2013, 20:34

limita bunului simt a fost depasita de mult si cu mult de catre reghewin si mm'maruntzish acest regheblat ar trebui sa joace cu nationala un sfert de finala de CM, inainte sa jigneasca in asa mod mizerabil un geniu al fotbalului romanesc, ca jucator si antrenor! gunoiul tot gunoi ramane, oricat l'ai recicla...

postul tau tine de imbecilitatea geniilor. iordanescu, asa cum spunea costica teasca, a fost un papusar al fotbalului. de 2 ori campion in 12 ani cat a jucat steaua (la fel ca reghe care a jucat decat 3 ani. performantele lui iordanescu ca antrenor la steaua sunt sub cele pe care le-a avut titi dumitriu

valyomanyd
valyomanyd  •  02 Februarie 2013, 21:38
Postat de samertx pe 02 Februarie 2013, 19:57

samertx (9489 comentarii) "Poate că este o chestiune de concentrare, de relaxare, de lejeritate, plecată de la antrenor, acceptată de antrenor, dar m-a îngrijorat că Steaua a arătat dezorganizare”. Cu ce l-a deranjat această frază pe viitorul mare antrenor Reghecampf? Îl copiază pe Stoica? Joacă în altă ligă și nu suportă opiniile altora?

Probabil l-a deranjat Iordanescu cand a spus ca e relaxat si lejer :))...el saracu' e mereu incordat, strange cuwrul, Mimi si Mache sunt in spatele lui ! :)))))

Vezi toate comentariile (92)
Comentează