FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Atacat din toate direcțiile! Un președinte din Liga 1 îl desființează pe Rednic: "Hagi i-a arătat o mînă, fac și eu tot asta" » Cum e ironizat "Puriul"

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2015 17:13

Mircea Rednic nu mai are liniște nici măcar o zi. Antrenorul lui Dinamo este atacat din toate părțile. Acum a venit rîndul directorului general al Petrolului să facă asta. 

"Dacă Andi Crîngu mă susţinea puteam face la Ploieşti o echipă foarte bună. Nicoliţă şi Grozav erau gata să semneze cu noi pe vremea când antrenam Petrolul", a spus Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo Bucureşti.

Răspunsul lui Crîngu nu a întîrziat şi a fost unul foarte clar. "Cu Bănel şi cu Gicu m-am întîlnit şi le-am propus salariul maxim pe care Petrolul putea să-l ofere în condiţiile de insolvenţă dar cei doi jucători au refuzat oferta.

Referitor la sprijinul pe care nu l-am acordat, să mă scuze Mister care a cîştigat campionate, dar eu nu sînt Borcea.

Oricum sînt măgulit ! În săptămîna asta Mircea Rednic a avut dispute cu Hagi şi cu mine ! Onorant ! Dacă Gică i-a arătăt o mînă, cinci goluri , fac şi eu acelaşi lucru ! Cinci înfrîngeri consecutive acasă pe banca Petrolului! A intrat definitiv în istoria clubului ! Şi ce lot avea", a încheiat Andi Crîngu, directorul general executiv al clubului ploieştean

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
babahuda
babahuda  •  11 Decembrie 2015, 00:28
Postat de khal_37 pe 11 Decembrie 2015, 00:22

Ma analfabetule...fcdb trebuia sa piarda la scor cu petrolul. Iar de ..bratari'' hai sa nu vorbim, toti conducatorii fcdb-ului sunt in puscarie sau anchetati.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  11 Decembrie 2015, 00:22
Postat de babahuda pe 11 Decembrie 2015, 00:06

tu vezi bsa nu arati doua maini intinse inspre DNA sa iti puna bratari ca lui capra ...nu te juca cu mainile ca cinstie ce atrage ?!tinele in buzunar sa iti roada unghiile mai bine decat sa le impodobesti ..?!o parere cate rosii trebuia sa dea comanescu petrolului ..intrebare la iantu ..raspuns corect 3 ..moussa,varga,ropotan ...comanescu ii place sa faca plinu cu petrol.u ?!

Ma analfabetule...fcdb trebuia sa piarda la scor cu petrolul. Iar de ..bratari'' hai sa nu vorbim, toti conducatorii fcdb-ului sunt in puscarie sau anchetati.

khal_37
khal_37  •  11 Decembrie 2015, 00:21

Da bre dar degeaba..nu avea acces la butoane si nu era patron ,,la famiglia'' negoita din clanul securistui anghelache!!!! La fcdb are jucatori expirati dar ,,mafia'' din jurul sau stabileste scoruri, rezultate, variante la pariuri( de exemplu recent 1 pauza 2 final) cu arbitrii, burleanu, oprea si ontanu! In Belgia are interzis pe viata!

Vezi toate comentariile (72)
Comentează