FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Atacul pofticioşilor » "Ciocolată şi multe dulciuri" vs "Sărmăluţe şi salată de friptură de porc" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 ianuarie 2014 11:58

Astra are cel mai bun atac din Liga 1 cu 45 de goluri marcate în prima parte a sezonului, dar oficialii giurgiuveni l-au adus şi pe Denis Alibec la echipă pentru retur în încercarea de a cîştiga primul trofeu din istorie.

Gruparea patronată de Ioan Niculae este pe primul loc în Liga 1 şi calificată în semifinalele Cupei României, iar noul atac de la Giurgiu este unul inedit.

Căpitanul Budescu va fi coleg în avanposturi cu Denis Alibec, ambii recunoscuţi ca fiind doi dintre cei mai pofticioşi fotbalişti români :)

Budescu chiar a oferit un interviu în pauza de iarnă în care a vorbit despre preferinţele sale culinare: "Cui nu-i plac sărmăluţele? Mie îmi plac. Salate nu mănînc, prefer salata de friptură de porc". :D

Iar Alibec este recunoscut pentru că nu rezistă tentaţiei dulciurilor. Gică Hagi şi Mircea Sandu sînt doi dintre cei mai aprigi contestatari ai săi din acest punct de vedere.

Hagi l-a criticat cînd juca pentru Viitorul, iar preşedintele FRF nu a ezitat să-l conteste cînd Alibec evolua la echipa naţională de tineret: "Să mai lase ciocolata aia domnul Alibec! Numai ciocolată şi multe dulciuri vrea să mănînce". :D

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sopr_er_taran
sopr_er_taran  •  06 Ianuarie 2014, 13:57

sa-i trimitem un porc mare

torque1981
torque1981  •  06 Ianuarie 2014, 12:00

Si a 6 -a aparare din liga 1 ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează