FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, pus la zid: "Am avut o altercație cu acest turnător și l-am bătut de l-a înviat cu apă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 09:13

Fostul impresar Dumitru Tudor, cunoscut în fotbal ca "Mitică Ciorbă", a comentat scandalul dintre Gigi Becali și Bogdan Ionescu, poreclit "Syda", fostul ginere al lui Traian Băsescu. Dumitru Tudor susține că în trecut l-a bătut pe finanțatorul FCSB "în holul hotelului Nord".

Tudor a făcut această dezvăluire printr-un mesaj plin de greșeli pe contul său de Facebook, jignindu-l pe Becali. Mai mult, Dumitru Tudor a intrat într-un dialog cu Marin Barbu, fostul antrenor de la Juventus București, Astra sau Poli Iași.

Mesajul lui Dumitru Tudor:

clipboard01

Citește și:

Scandal de proporții » Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu: "Dacă îi dădeam un pumn, îl adormeam direct!"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (51)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Ianuarie 2019, 13:04

Adica de ce ,,l-a jignit,, pe jiji? Pentru ca l-a batut sau ca a spus ca l-a batut?Sau ca a povestit niste fapte intamplate? Uite asa va dati voi de gol,ziaristii gsp, ca sunteti slugile lui jiji!!! Numai o sluga putea sa-l apere pe jiji! Ca prieteni nu cred ca are!

mioriticul
mioriticul  •  03 Ianuarie 2019, 20:57
Postat de adi67 pe 03 Ianuarie 2019, 14:07

Articolul asta e cel mai tare din toata jalnica voastra istorie Nu veti reusi sa va auto-depasiti in 2019 , pentru ca stacheta e prea sus ...

Nu trebuie sa-ti faci griji. Prin microcosmasul becalifer se perinda multe ***. Vom mai afla noutati de la batausul puscarias MM, de la verii becaliferi (tot puscariasi), Spuma, si multi altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1368613553215116
Dan Gherman  •  03 Ianuarie 2019, 20:20

S-A trezit si ciorba reincalzita *** mitica sa zica ceva....ca a facut el ceva....si ca oamenii normali nu intrau nu stiu unde....iar prostul de ciorba supa intra ca avea 2 dolari la el.....! de aia 2 dolari mai bine iti luai o carte de gramatica si nu mai apareai de prost.... tu cata bataie ai luat ...nu spui...lingaule?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează