FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atacuri și jigniri la adresa lui Becali: "Nu are capacitatea intelectuală să conducă clubul"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 08:47

Prezent la petrecerea Stelei '86, Ladislau Boloni a vorbit despre scandalul dintre CSA și Gigi Becali și l-a atacat și jignit pe patronul celor de la FCSB.

"Chiar asta nu înțeleg. Nu înțeleg cum după 25 de ani, după analize, hârtii și atâția ani, cei care se ocupă cu legea și care ar trebui să spună ce este bine și ce este rău, nu sunt capabili să lămurească ce este drept în toată povestea asta tristă.

Oricum, după părerea mea, Becali este singurul vinovat. Nu a avut niciodată capacitatea intelectuală să conducă un club de această mărime" , a declarat Ladislau Boloni pentru TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
gigelos
gigelos  •  09 Mai 2017, 21:47

Boloni . Nu am avut si nu o sa mai avem asa ceva in fotbalul romanesc . Becali nu are capacitatea de a conduce un club , mai ales de nivelul Stelei . In momentul de fata nu are stadion , nu are palmares , nu are suporteri , nu are grupe de copii , nu are nimic . Aici a ajuns . O sa spuneti ca ..,Berceni bla,bla . La Berceni e FCSB ,STEAUA e in Ghencea .Spune asta un fost dinamovist . Inainte mai asculta , acum , e dastept . Nea Gigi , atitudine de aprozarist , Stefan Mihailescu Braila in Bachus

gigelos
gigelos  •  09 Mai 2017, 21:39
Postat de Mihai Tudose pe 08 Mai 2017, 16:27

Cand iești somer avand mult timp liber te bagi singur in seamă sa-si mai aducă lumea aminte de tine. Deunăzi spunea ca cea mai mare performanta a fotbalului romanesc nu-i cajtigarea LC de STEAUA, ci victoria cu ITALIA cand a dat el acel gol norocos lui ZOFF. Cata ipocrizie!

Unde ai auzit asa ceva ? Minti . A spus ca la fel de important ca golul cu Italia a fost golul din Cipru , cu capul , 1-0 . Fara el adio calificare . Nu a spus niciodata asa ceva , insista pe ideea asta *** ala , Narcis Drejan parca ,de la Sport Total Fm , dar nu i-a dat dreptate . Minti sau poate nu ai capacitatea de intelegere ,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masinameaeata
masinameaeata  •  08 Mai 2017, 23:04

Boloni este cel mai inteligent component al echipei Steaua. Din pacate el are perfecta dreptate, dar fenomenul este generalizat in Romania. La noi interlopii sunt la conducerere si nu oamenii cu carte.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează