FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Atenție, Dennis Man! » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

Dennis Man se află în atenția Parmei / Sursă foto: GSP +22   FOTO
Dennis Man se află în atenția Parmei / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 07:26 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 09:18

Dennis Man (22 de ani), unul dintre starurile de la FCSB, se află în vizorul Parmei, penultima clasată din Serie A. Totuși, golgeterul la zi din Liga 1 e sfătuit să nu meargă în Italia.

Zilele trecute, presa italiană dezvăluia că s-au făcut pași importanți în negocierile pentru transferul lui Dennis Man la Parma, un acord fiind aproape, vorbindu-se de o tranzacție în valoare de 12 milioane de euro, ca sumă fixă. Tratativele urmau să continue pentru bonusuri.

Geraldo Alves (40 de ani), fundaș la FCSB între 2010 și 2012, a vorbit la GSP Live despre posibilitatea ca Dennis Man să ajungă în Serie A. Bruno Alves, fratele lui Geraldo, evoluează la Parma, iar fostul fundaș l-a avertizat pe Man cu privire la problemele cu care formația italiană se confruntă în prezent.

Geraldo Aleves: „Nu-l văd pe Dennis Man la Parma”

„Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulți jucători accidentați. Nu știu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găsești antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit față de celelalte echipe din Italia. 

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r - de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el și să spună că îl place foarte mult pe jucător și că are nevoie de el”, a spus Geraldo Alves, la GSP Live. 

13 goluri și 6 assist-uriare Dennis Man în 14 meciuri din acest campionat la FCSB. Cota acestuia pe transfermarkt.de este de 6,5 milioane de euro

400.000 de euroa plătit FCSB pentru a-l lua în 2016 pe Dennis Man de la UTA

+18 FOTO

Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur!

Randamentul lui Denis Man la FCSB e formidabil, cu 13 goluri în 16 etape. Dacă-și va păstra media, Dennis va trece de 30 de goluri în sezonul acesta, o performanță nemaiîntâlnită în România din anii '80, când Mateuț și Cămătaru înscriau peste 40 de goluri pe campionat și deveneau cei mai buni marcatori din Europa

Dennis Man vs Florin Tănase: duel între steliști, după aproape 30 de ani

Man are 13 goluri și e urmat în clasament de Florin Tănase, cu 11 goluri. Nu s-a mai întâmplat din sezonul 1992-1993 să concureze doi steliști pentru titlul de golgeter. Ilie Dumitrescu a adunat atunci 24 de goluri, Ilie Stan a înscris de 20 de ori. Dumitrescu era un atacant obișnuit să marcheze, surpriza a constituit-o Stan, un mijlocaș box-to-box folosit mai degrabă pentru apărare decât pentru atac. Echipa era Steaua, necontestată încă și neînlocuită în campionat cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur! Devine cel mai bun de după '89?

FCSB. Cât lipsește Olimpiu Moruțan: a venit rezultatul RMN-ului » De ce e o pierdere uriașă pentru lider

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  18 Ianuarie 2021, 18:52

***?Cica„presa italiana”zicea ca Parma a sarit cu 12 milioane,numai ca sa-l ia pe Man!!!Pfuii!Adica un site(Parma live),cu un singur„ziarist”!Iar„stirea”despre„negocieri”nici macar nu a fost semnata!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986.
steaua1986.  •  18 Ianuarie 2021, 10:26
Postat de steauaeuna pe 18 Ianuarie 2021, 10:19

Rabdare Denise, rabdare. Le aseaza George in asa fel inca sa fie bine si pentru tine si pentru STEAUA, ADEVARATA STEAUA.

:)))))))))))))))))))))

steauaeuna
steauaeuna  •  18 Ianuarie 2021, 10:19

Rabdare Denise, rabdare. Le aseaza George in asa fel inca sa fie bine si pentru tine si pentru STEAUA, ADEVARATA STEAUA.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează