FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Atenție, dinamoviștii fac poze: „«Bello», frumosule, uită-te!” » Cine a pozat ca fotomodel, „jucător la Barcelona” și luptător kung fu

Jucătorii lui Dinamo au pus mâna pe aparatele foto și au tras cadru după cadru +15   FOTO
Jucătorii lui Dinamo au pus mâna pe aparatele foto și au tras cadru după cadru

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 10:13 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 10:49

La ultimul antrenament din Slovenia, înaintea meciului cu Dinamo Kiev ce va marca finalul stagiului extern, jucătorii au creat un shooting ad hoc, în care au ieșit în evidență Cătălin Țîră și Neluț Roșu, sărbătoritul zilei de azi, 30 de ani.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Slovenia și transmit toate informațiile din cantonamentul lui Dinamo. 

Dinamoviștii au puterea să se amuze la finalul unei ședințe de pregătire. Sau, poate, că au găsit aceste resurse fiindcă a fost ultima sesiune de antrenamente a stagiului sloven, chiar înaintea amicalului de lux cu Dinamo Kiev, de azi, miercuri, de la ora 17:00, un ceas mai târziu la București.

Au pus mâna pe aparatele foto și au tras cadru după cadru

„Câinii" au încheiat cu bine antrenamentul, cu toate că Ovidiu Burcă a avut momente când a oprit ședința pentru explicații suplimentare, au exersat și diverse șuturi, și spre ieșirea de pe teren au văzut așezate în iarbă camera foto și "tunul" fotoreporterului Gazetei Sporturilor, Cristi Preda.

Cătălin Țîră a trecut la comanda super-teleobiectivului și l-a îndreptat către coechipierii care încă își exersau măiestria la lovituri libere. Neluț Roșu a luat camera foto. „Nea Iulică, zâmbește!", s-au adresat jucătorii secundului Iulian Mihăiescu. „Bello (n.red „Frumosule", în italiană), uită-te!", a urmat îndemnul către antrenorul cu portarii Alessandro Caparco. 

Ceilalți colegi se amuzau că, așa cum se vede și din filmare, cei doi jucători dinamoviști păreau mai degrabă "lunetiști" cu acele dispozitive în mână.

„E top. Cu ăsta văd și pe Lună!", a reacționat Țîră. Neluț Roșu a continuat să facă fotografii, apoi l-a luat în primire pe Deniz Giafer. Fundașul a intrat în joc și a pozat cu brațele încordate, ca un luptător.

Jucătorii dinamoviști, mesaj pentru Roșu: „Nelule, ești frumos foc!"

Neluț a mai umblat cu Cristi Preda la finețea aparatului, nu s-a lăsat până nu a mai tras câteva cadre. După care, Roșu a dorit să fie eroul unui shooting, iar Cătălin Țîră i-a făcut plăcerea.

+11 FOTO

Neluț a pozat ca fotomodel, „jucător la Barcelona, la prezentarea oficială", ținând duble pe picior și „luptătăr kung fu". 

„Da, Nelule, ești frumos foc!", l-au admirat colegii pe fotbalistul care azi a împlinit 30 de ani. „Să dați pozele în ziar sau pe site", a îndemnat Roșu, în încheiere.

Astăzi, de la ora 18:00, este amicalul cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, iar peste zece zile urmează debutul în noua ediție, „câinii" începând tare, din start, acasă, cu Universitatea Craiova.

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo are două variante pentru a scăpa de interdicția la transferuri » Dimineața de miercuri, decisivă

corespondență gsp din slovenia Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
albu
albu  •  05 Iulie 2023, 16:05

Cred ca Țîră si-a gasit adevarata vocatie ca la fotbal ne-am lamurit cu el

eunescu09
eunescu09  •  05 Iulie 2023, 13:59

În fiecare zi citesc doar articole despre Becali, Becali, Becali și Dinamo, de parca primul ar fi îngenunchiat Europa iar Dinamo ar fi spulberat pe Barcelona. Este trist când fotbalul romanesc este privit ca fiind redus la atât. Mediocritatea este absoluta peste tot, autobaza lui Cârțu a devenit singura filozofie cunoscuta de antrenorii romani, ne facem de ras pe unde apucam dar noi continuam sa privim un individ submediocru în tainele fotbalului și ale culturii ca pe un zeu iar pe cineva abia promovat, fără un parcurs spectaculos, ca fiind forme de miracol absolut. Mai auzim, rar, și de pusti minune sau de vedete și supervedete rătăcite pe la ceilalți și ne întrebam, vedem noi alt fotbal? Se transfera cineva la FCSB? Wau, fantastic, nemaivăzut, un miracol stelar! Pleacă cineva de la FCSB? Un nimeni, un ratat, zero barat. Oare, asa ajutam fotbalul romanesc sa progreseze sau îl îngropam de tot? Concluzia? Voi fi blocat, nu mi se va mai da voie sa gândesc și nu voi mai avea voie sa postez vreun gand.

brentford
brentford  •  05 Iulie 2023, 12:18

La multi ani,Neluțule! Noi sa fim sanatosi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează