FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atenție la facebook! Șoc pentru "câini" » Ce au găsit pe profilul președintelui de la Dinamo: "Hai Steaua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 13:42

Fanii lui Dinamo s-au revoltat astăzi după ce a ieșit la suprafață o postare mai veche de pe facebook a Monicăi Iagăr, președinta CS Dinamo.

În august 2016, Iagăr a fost pe Arena Națională la meciul FCSB - Manchester City 0-5, din preliminariile UEFA Champions League, și a postat un mesaj de susținere pentru echipa roș-albastră: "Hai Steaua !!!".

Luată la întrebări de fani, fosta sportivă a răspuns calm în comentarii: "Eu țin cu sportul și cu sportivii".

Meciul dintre FCSB și Manchester City a rămas cunoscut după ce fanii lui Dinamo i-au păcălit pe fanii rivali să afișeze mesajul "Doar Dinamo București".

În prezent, CS Dinamo încearcă să rezolve probleme stadionului Dinamo, care ar trebui să fie modernizat pentru EURO 2020, dar este concesionat lui Nicolae Badea.

În plus, fanii lui Dinamo sunt supărați că banner-ul "Vrem stadion fără pistă", amplasat la arena "câinilor", a fost dat jos de către trimișii lui Iagăr.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (59)
george1111
george1111  •  19 Aprilie 2017, 20:05

Fiti bah corecti si spuneti ca fotografia ati luat-o dupa site-ul Dinamomania ,unde a fost postata de un suporter mai istet decat voi,,,Rusine bah,macar citati sursa amatorilor.

zizu
zizu  •  19 Aprilie 2017, 19:28
Postat de fangigi pe 19 Aprilie 2017, 19:02

Oricum, nu prea o duce mintea daca tocmai ea, sefa cs dinamo, incurajeaza rivalii de o viata! Degeaba zice acum la alibi ca tine cu sportul, prostia si-o etalase deja, in toata splendoarea!

adevarul e....ca daca ar avea putina coloana vertebrala......si ar da demisia,indiferent de scuze si pretexte!

fangigi
fangigi  •  19 Aprilie 2017, 19:02
Postat de fangigi pe 19 Aprilie 2017, 18:56

Urarea Iagarei a avut efectul invers, de vreme ce fcsbeii au luat 5!:))) 5,AUZI:)))

Oricum, nu prea o duce mintea daca tocmai ea, sefa cs dinamo, incurajeaza rivalii de o viata! Degeaba zice acum la alibi ca tine cu sportul, prostia si-o etalase deja, in toata splendoarea!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează