FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Atmosfera în vestiarul giurgiuvenilor stă să explodeze: Niculae a luat o decizie drastică

În 2014, Isăilă și elevii săi au cucerit singurele două trofee din istoria Astrei: Cupa și Supercupa României
În 2014, Isăilă și elevii săi au cucerit singurele două trofee din istoria Astrei: Cupa și Supercupa României

Articol de - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 09:30

Ioan Niculae ar fi transmis echipei că primele vechi vor fi considerate salarii, pentru a scăpa astfel de restanţe. La auzul veştii, jucătorii s-au enervat teribil, iar Isăilă a fost nevoit să oprească şedinţa de pregătire.

Apele sînt din ce în ce mai tulburi la Giurgiu! Elevii lui Daniel Isăilă sînt neplătiţi de mai bine de două luni şi nu au primit nici primele pentru calificarea în grupele Europa League. Conform unor surse autorizate, fotbaliştii au primit ieri vizita inopinată a lui Ioan Niculae. Patronul le-ar fi transmis lui Budescu şi compania că primele vechi vor fi considerate rate salariale şi astfel nu vor mai fi restanţe!

Giurgiuvenii nu au avut curajul să comenteze în faţa lui Niculae, însă au fost atît de afectaţi încît nu s-au mai putut concentra la şedinţa de pregătire. Conform aceloraşi surse, după ce a observat lehamitea jucătorilor, Isăilă s-a văzut nevoit să întrerupă antrenamentul la jumătate.

Contactat de Gazetă, finanţatorul Astrei a declarat, pe un ton agresiv: "Gazeta Sporturilor este campioană la dezinformări! Să nu mă mai sunaţi niciodată!".

20 de mii de euro ar fi trebuit să încaseze titularii pentru eliminarea lui Lyon, rezultat ce a dus la calificarea Astrei în grupele

"La sfîrşitul antrenamentului am avut o parte fizică mai dură. Jucătorilor care au fost mai obosiţi le-am permis să plece mai repede, nici vorbă de altceva. Chiar mă pufneşte rîsul cînd aud astfel de baliverne" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

Top 5 salarii Astra
Nume: Contract lunar
1-2. Grandin, Laban: 18.000 euro
3-4. Budescu, V. Găman: 14.000 euro
5. Pliatsikas: 13.000 euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
stilic
stilic  •  10 Octombrie 2014, 13:00

Ne convingem tot mai mult ca "Jon Nicolas a la Calarasi" e un strangator de cartoane si un avut in basme. Si-ar manca si rahatul de zgarcit ce e. Peste tot are datorii: fotbalisti, angajati, colaboratorii...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Octombrie 2014, 10:49

Niculae bllbllblll: "la ce blllblll au jucat in ultima bllblll vreme, jucatorii ar trebui sa-mi aduca bani blllblll de-acasa; Astra are un nume in bllblll fotbalul romanesc si nu permit nimanui sa-si bata blllblll joc de el si de munca mea si de de blllblll banii mei! Bllblll! Clar? Ce mama bllbllbllblllllll!"

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Octombrie 2014, 09:19

Niculae nu ti e rusine ?...da le banii la baieti ...ce miliardar esti tu ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează