FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Atuul Viitorului în fața lui FCSB: "E timpul lor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 20:12

Cristian Bivolaru, directorul general de la Viitorul, e convins că echipa sa poate face un meci mare în fața roș-albaștrilor datorită integrării jucătorilor care au crescut la Academia Hagi.

"Fotbaliști ca Hodorogea, Țâru, Chițu și Ganea au ajuns să fie veterani la noi. Avem o linie de mijloc care s-ar putea să fie una dintre cele mai tinere din istoria campionatului românesc. E timpul lor. Gică Hagi consideră că trebuie să le dea o șansă. Am avut posibilitatea să ajungem în play-off.

Cred că unul din atuurile noastre îl reprezintă că majoritatea jucătorilor noștri provin din academia noastră și se integrează mai ușor în jocul echipei", a declarat Bivolaru la TV Digi Sport.

"Eu cred că pentru toți cei care se pricep cât de cât la fotbal Ianis a arătat că are un potențial extraordinar. El va crește în timp. Oricând e omul care, decar fiind, poate face diferența într-un meci fie printr-un șut din afara careului, printr-o combinație sau dintr-o lovitură liberă" Cristian Bivolaru

Vezi AICI liveTEXT meciul dintre FCSB și Viitorul!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Martie 2018, 14:12

ma uitam ieri la viitorul iasi, pe vremea cand inca nu era marea vedeta internationala, campionul unanim recunoscut, Ianis! sau Ianosh! numai Tucudean a avut 9 suturi la poarta in meciul ala, pana in minutul 40! de cand a venit marele, imensul, incomensurabilul print, nascut speranta si mort tot speranta, ca talent de unde?!.... viitorul are maxim 3 suturi pe poarta pe meci! bun asa!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Martie 2018, 04:31

Haide ma, nea Bivo, ce aveti?! m-am convins eu si de "vedeta" ianis si aerele lui! de aia au fost dati afara Ramniceanu, Tucudean si Eric! sa vina asta pe care ta-su il forteaza sa "cante" la 10 instrumente simultan, dar el nu stie sa cante bine la nici unul! am vazut eu, a dat un sut in zid si mingea sarea inspre el, dar el era preocupat sa se apunce cu mainile de cap, ca o mare vedeta ce este, in loc sa urmareasca mingea! ce diferenta sa faca? toti trebuie sa joace pentru el, inainte sa vina el toata lumea cauta poarta, acu` nimeni nu se mai duce spre poarta, il cauta pe el si cand scapa singur cu portarul! afara de asta , e greu fara atacant! Gavra sta pe banca desi e singurul numar 9 din lot si joaca cu Chitu ala cu picioarele de 20 de cm pe post de varf fals! penibil au ajuns. dar Gica nu intelege ca daca vrea joc de echipa, tre sa faca echipa, nu jucatori in jurul lu` fi-su!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează