FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Au bagajele la uşă » Patru jucători au ajuns pe lista neagră la Dinamo şi pot pleca în iarnă!

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 noiembrie 2013 20:18

Atacanţii Joel Thomas, Kevin Zougoula şi Pape Ndaw, plus închizătorul Mîrza Hasanovici sînt primii jucători ce se vor despărţi în iarnă de ”cîini”. Fie vor fi împrumutaţi, fie cedaţi definitiv


Se apropie finalul anului 2013, dar şi sfîrşitul aventurii la Dinamo a unora dintre actualii jucători. Patru nume au apărut deja pe lista neagră a roş-albilor: trei atacanţi, Joel Thomas, Kevin Zougoula şi Pape Ndaw, şi mijlocaşul defensiv Mîrza Hasanovici. Fotbaliştii, toţi au fost aduşi în vară în Ştefan cel Mare!, fie vor fi împrumutaţi, fie vor fi transferaţi, depinde şi ce propuneri vor fi pentru ei.

Dacă în cazul închizătorului bosniac lucrurile sînt clare, el neevoluînd nici măcar un minut în competiţiile interne pentru prima echipă, ceilalţi trei jucători n-au impresionat în ultima perioadă, indiferent de cîte oportunităţi li s-au oferit.

Francezul Thomas nu se înţelege cu coechipierii nici în amicale, ceea ce s-a demonstrat şi la Cernica, sîmbătă, iar el a ajuns izolat de restul lotului. Ivorianul Zougoula a marcat de două ori la debut, în Cupa României, 4-0 cu Sănătatea Cluj, "în rest, n-a arătat, nici la meciurile de la Dinamo II, că poate creşte şi poate deveni un om important pentru prima echipă, dacă tot cîştigă 4.000 de euro salariu lunar", au spus "cîinii".

Senegalezul Ndaw a avut evoluţii slabe şi la formaţia secundă, precum vineri, cu Concordia II (2-0), cînd a fost schimbat la pauză. "Poate găsim să-l cedăm în ligile inferioare să mai crească, nu poate emite pretenţii să joace la prima echipă", au comentat roş-albii.

595478-untitled.jpg

Două petreceri
Roş-albii i-au bătut crunt pe cei de la Progresul Cernica (7-0), însă oficialităţile locale i-au invitat pe dinamovişti la o masă, împreună, unde "cîinii" au fost ospătaţi de ilfoveni. După cîteva ore, aproape tot lotul roş-albilor a fost la botezul celui de-al doilea copil al lui Cătălin Munteanu. Au absentat doar Thomas, Zougoula, Ndaw, care n-au putut ajunge din diverse motive. Petrecerea a durat pînă în zori la un restaurant de lux din Pipera.

Balint, readus la prima echipă
Vîrful Vali Balint, 19 ani, a revenit la prima echipă, va rămîne în programul "cîinilor". Atacantul a înscris în amicalul de sîmbătă cu Progresul Cernica (7-0), după o pasă a lui Darius Buia. Balint nu a mai prins echipa lui Dinamo din etapa a 6-a, cu U Cluj (6-0), cînd a evoluat 13 minute. Fotbalistul a strîns în acest campionat 5 meciuri şi 158 de minute.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (35)
xzx
xzx  •  20 Noiembrie 2013, 08:31
Postat de xzx pe 19 Noiembrie 2013, 12:00

)) e ca la loto )) daca nu joci nu ai cum sa castigi ))))))))))

se pare ca iar am avut dreptate )))))))))))))

xzx
xzx  •  19 Noiembrie 2013, 12:00
Postat de gymd pe 18 Noiembrie 2013, 23:25

Hai sa vb si alt subiect, ce ziceti, ce face Romania maine ??? eu zik ca nu prea ne calificam, cu toate ca am vazut niste motivatii de la niste jucatori care vor pana la urma Rioul :))

)) e ca la loto )) daca nu joci nu ai cum sa castigi ))))))))))

gymd
gymd  •  18 Noiembrie 2013, 23:25

Hai sa vb si alt subiect, ce ziceti, ce face Romania maine ??? eu zik ca nu prea ne calificam, cu toate ca am vazut niste motivatii de la niste jucatori care vor pana la urma Rioul :))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează